Cerenbelis1 Kitapkolik660_ hadi ya ilaç kullanmıyo musunuz ben prillam hergün içiyorum onu içmesem midem bulanıyor
Kitapkolik660_ Cerenbelis1 ilk üç ay kullandım midem ekşiyo kaynıyor buda bulantı yapıyor kusturuyo her gün olmasada hala kusuyorum ilaçta fayda etmiyor artık bana
rabisskocc Cerenbelis1 maşallah diyelim nazar değmesin bebeğimin kilosu normalde 170 200 gr olması gerekirken benimki 320 gr çıktı şakamıdır birde dışardan baksan çıkıp gibiyim😂
LeylaEla Cerenbelis1 Vallah canım ne çekerse yiyorum 🙈 tatlı ekşi baharatlı soğuk sıcak 😂 ne varsa yiyorum ama tabi dikkat ederek ☺️
Ayseglkrlkk Cerenbelis1 ben hiç kusmadım tiksinmedim hep iştahım açıktı bu kendimi frenleyip ekmek felan yemeden aldığım kilo bide düşünün yani bu aylarda çok zor tutuyorum kendimi ama açıkçası 😂
Cerenbelis1 Ayseglkrlkk olsun canım sonradan veririz artık kiloları bende akşamları sürekli tatlı meyve felan yemek istiyorum kendimi tutmaya çalışsamda içimden ses sen hamilesin ya bebeğin canı isterse diyor ve yiyorum 😂😂😂
melinda- Cerenbelis1 26+0 olduk 5.5 kilo almışım toplam. Doktorum normal dedi ama ben fazla kilo ile hamile kaldığım için hiç memnun değilim iştahım da çok açıldı hemen acıkıyorum 😞
Cerenbelis1 melinda- olsun canım kafana takma ne kadar kendimizi kısıtlamaya çalışsak da hamileyiz sonuçta canımız istiyo
Cerenbelis1 Hilaldabaan ben 24. Haftadan sonra almaya başladım yarım kilo 1 kilo derken şimdi 3 buçuk kilo almışım yarın 29 haftalık olucaz 😅😊artık bebekte büyüdüğü için ikimizde kilo alıyoruz 😂
Hilaldabaan Cerenbelis1 doğru diyorsun canım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah yavrularımızı biz daha 14 küçüğüzz 🥹❤️
Ayseglkrlkk Cerenbelis1 ya aynıyım gerçekten yemekten sonra tatlı şeyler istiyor hep canım bende yemeği biraz az yiyorum üstüne bi parça tatlı yiyorum artık napıyım