Pol_en Begovicka bütçenize uygunsa en iyisi philips avent . Ben alacak olsam onu alırım . Diğer markalarla arasında uçurum fiyat farkı da yok öneririm 👍🏻🥰
ms_annisko_ Telsizden ziyade kamera çok daha iyi ve rahat, aman örtü dolanmasın aman uyandı mı derken kamera rahatlık
Pol_en ms_annisko_ @Alexab evet kamera da çok iyi oluyor ama işte sürekli açık kalması gerekiyor telefonda falan uyandı mi ağlıyor mu diye duymak için uygulamaya girmek gerekiyor ama yinede büyük rahatlık . Teşekkür ederim ☺️
Alexab Pol_en ben kamera aldım telsiz değil. Uyku eğitimi verirken içeriye çok girip çıkmamak lazım o nedenle kameradan takip edeceğim. Telsiz bana gereksiz geliyor dediğin gibi küçük evde zaten duyuluyor.
_tuuggcce_ Pol_en uygulamasız olanlar var. Hanımefendiye katılıyorum kameralı olanlar daha iyi. Bütçeniz uyuyorsa direkt kameralı olanlara bakın derim
K-Canseven Pol_en Ben kızımı 40 çıkınca kendi odasında yatırdım. Kamera çok işime yaradı. Gece görüşü, ses sistemi. Çocuk yanımda yatsa bu kadar net ağzını burnunu nefes alışını görüp duyamazdım. Evimde büyük, benim çok işime yaradı.
Shedaay Pol_en ben ihtiyaç olacağını düşünmedim almadım canım evimde küçük olduğu için ama bazen hava alayım diye kahvemi yapıp balkona çıkıyordum bebeğim uyuduğunda, evde yedek kullanılmayan bir telefon vardı eşimin messengerı yüklemiştik görüntülü açıp bakıyordum aklım kalmasın diye😂
Meryemtolga Begovicka Ben e bebek magazasindan almistim. Vtech markasinin BM2100 modeli diye geciyor ben aldigimda 500 gibi bi fiyatı vardi 5-6 ay önce almıştım şimdi ne durumda bilmiyorum. Ben memnunum hassasiyeti sesin netligi cok iyi.