User2904 Merhaba anneler 😍 izmir egepol hastanesi doğum ücretleri ne kadar acaba bilem var mıdır yardımcı olabilir misiniz
User2904 SenaaaNurrrr oy benim doğum nasipse nisanda ve doktorum dışardan şimdiden fiyatlar böyleyse zamlar gelince düşünemiyorum
babyz Gobekadamannesi benim doktorum dısardan, egepol ile anlasmalı sadece belki o yüzden fiyat farkı oluyor
Julides Ben dün sordum 25 bin dediler başından beri egepol takipliyim. Suit oda için de ekstra 3 bin istiyorlar. Doktorum da egepolün doktoru
Nurmert Manolya37 dışarıdan olunca doktor 16bin diye biliyorum. Benim doktorum orda da doğum yaptırıyor egepol olursa 16bin demişti
babyz Nurmert evet anladıgım kadarıyla digerlerine doktor ucretide katılarak fiyat verilmiş, arkadaşlar maalesef bizim 16 binin içinde henüz doktor ücreti yok 😂 kim bilir doguma ne kadar ister doktorumuz henüz konuşmadık
mbs44_16 Nurmert kac haftaliksiniz egepol onceden fiyat anlasmasi yapiyor mu belirli bi haftadan sonra bilginiz var mi.
Manolya37 Bana dışardan doktor tek gebelik için 36 bin ikiz için 43.500 fiyat verdi sadece 18.500 egepol istiyo dedi sizin dediklerinizle çok farklı ya şaşkınım baya şuan
Bircicekanne Manolya37 merhabalar benimde muhtemelen doğumum egepolde olacak doktorum dışarıdan bu fiyat sgk indirimli mi acaba yoksa düz fiyat mı bilginiz var mı ?
Gobekadamannesi babyz bi arkadaşımın da öyle egepol anlaşmalı ama ona 30 bin demişlerdi şaşırdım açıkçası
Gulseren_yagiz Nurmert teşekkür ederim manisa da yaşıyorum bende doktorum egepol ve cinarli ile.anlasmali aynı olabilir mi diye merak etmiştim 🌸🌸
Nurmert Gulseren_yagiz benim doktorumda egepol ve çınarlı da yaptırıyor aynı şekilde 😇 sizin doktorunuz kim