gokcen3232 Kıbrıs’ta bebeğinizle beraber çok rahat edersiniz sessiz sakin kendi halinde bir yer burası. Hele ki lojmanda kalacaksanız bebeğinizi götürebileceğiniz park vs muhakkak olacaktır. Buraya gelip sivilde yaşamayı düşünüyorsanız da kiralar sterlin üzerinden 3-6-12 aylık peşin ödeniyor bir de. Havası çok yumuşak Türkiyedeki gibi sert bir kış geçmiyor akdeniz bölgesi soğuksa buraya da yansıyor tabi. Sosyal olarak yapılabilecek pek çok şey var aslında ama kimisi de burayı hiç sevmiyor hiçbir şey yok diyerek. Ben aksine çok sevdim bu sene gidiyoruz ama benim için Kıbrıs hep farklı olacak:) ulaşım konusunda mutlaka bir aracınız olmalı burda çünkü toplu taşıma kültürü pek yok bir yerden bir yere gitmek o yüzden problem olabilir herkesin kendi özel aracı var burda desem abartmış olmam. Araç fiyatları Türkiyeye göre daha uygun eğer isterseniz Türkiyeden kendi aracınızı da getirebilirsiniz ama burda trafik ters akıyor ve yolları kötü o yüzden tavsiye etmem. Bu arada lojmanlar genel anlamıyla çok eski yapılar. yeni yapılanlar baya konforlu umarım öyle bir yere denk gelirsiniz buraya gelirseniz😅 aklıma başka bir şey gelmedi şimdilik ama siz merak ettiğiniz ne varsa sorabilirsiniz yardımcı olabilirsem ne mutlu