Mermar Melike_4949 Merhaba. Dün akşam ben 6 nitelik doz vurulmuşum ama sabahleyin açlık şekerim 99 çıktı iğnenin etkisi etmesi gerekmez miydi. Sabah açlıklarımda sıkıntı vardı genelde 92 106 arası çıkardı değişen bir şey yok şu an
Melike_4949 Mermar daha ilk defa vurduydsaniz insülinü üç gün arayla takip ediyorlar ve doz arttiriyorlar gece ne yediniz birde ?
Mermar Melike_4949 Gece bir şey yemedim. Sabah kan vermiştim 77 çıkmış açlık ama kahvaltı yapmadan ölmüştüm 99 çıktı. Açlığı hemen sabah kalkar kalkmaz mı ölçmek lazım acaba
Melike_4949 Mermar yani bir elini yüzünü yıkayıp lavoboya gidip gelip ölçebilirsiniz yataktan çıkar çıkmaz ölçmeyin
Mermar Melike_4949 Ben bu zamana kadar hep kalktıktan sonra 1 saat bazen 2 saat geçiyordu. Kahvaltıya oturmadan ölçüyordum.
Mermar Melike_4949 iğneyi vururken bacağa direkt vuruyor musunuz yoksa elinizle eti sıkıştırıp öyle mi vuruyorsunuz
Melike_4949 Mermar çok bastırmayin hafif bastırın yeter uzun süre tutmanıza gerek yok kanama hemen duruyor zaten
Mermar Melike_4949 Tamamdır teşekkür ederim. Diyabet hemşiresinden daha çok aydınlattınız beni. Allah razı olsun. Yavrunuzu sağlıcakla kucağınıza alırsınız İnşaAllah 🤲