Derinnmom Pamuk e simdi sen ne diye dalga geciyorsun? Basta bilmiyordum ilk gebeliğim herseyi sormam normal yani. Hic de dalga geçeceğin birsey yok 🙋🏻♀️
Pamuk Derinnmom Sen tamamen yanlış anladin🤦♀️🤦♀️ Diğer arkadaslar işin esprisini biliyor ağzına atmadan önce buraya atman gerek diye şaka yaptım 🫣🫣🫣🫣🫣
Derinnmom Pamuk ilk aylarda çok aşeriyordum ama doktorum kesinlikle yeme demişti bende burda post açmıştım baya kisi dalga geçmişti insan bunu da sorar mı diye felan bende çok üzülmüştüm aklıma o geldi kusura bakma 🤦🏻♀️ ❤️
NewMomm1 Pamuk hahahahahahaha ay çok güldüm kusura bakmayın daha önce bu postu açan kişiyi de nasıl tutturup espiri yaptın 😂 istesen olmazdı valla😂😂😂
Pamuk NewMomm1 Ya hani burda bazı kızlarla da yazıyoruz önce sor sonra ye gibisinden saka yapıyoruz üzüleceğini bilemedim🥹
Deletedmom_110 Pamuk eskiler bilir ben ne zaman burada post açsam kesinlikle postun altında kavga ve kaos çıkar ya benimle yada kendi aralarında bir an şok oldum yine mi dedim 🤦🏼♀️🤦🏼♀️şükür öyle olmamış bu sefer yanlış anlaşılma olmuş ❤️