Deletedmom_110 Uzun zaman olmuş yemek postu açmayalı🥹 Haydi herkes yazsın ne yemekler yaptınız neler döktürdünüz hamarat hanımlar👸🏼 Bugün çorba yapmadım etli kuru fasülye tereyağlı bulgur pilavı yaptım yeşillik salata cacık yaparım yanında afiyet olsun o halde 🫠
naneliseker_ Deletedmom_110 misin, sizede afiyet olsun. Benim kaynana yapıyor yemekleri yiyip evine iniyorum. Kuru fasulye pilav yapmış dün istemiştim çokta seviyorum 🫠
Egemoms1303 Deletedmom_110 sadece tel şehriye çorbası yapan ben biraz yemeklere bakayım da karnım doysun 😂😂
Zeyna01 umrumdadegil Bende büyük kış temizliği son günüydü kapılar yerler silinip halılar atılacak yarın eşim evde pazartesi beri temizlik yapıyorum eksta menü yapıyorum bugün yeto dedim 😂
Deletedmom_110 naneliseker_ menüler aynı 🌸pirinç pilavı daha Çok yakışıyor ama dün yemiştik ondan bugün farklı pilav olsun dedim size de afiyet olsun❤️
Deletedmom_110 Derinnmom senin menüde harika bayağı meşakkatli eline eline sağlık canım afiyet olsun❤️
Derinnmom Pamuk e simdi sen ne diye dalga geciyorsun? Basta bilmiyordum ilk gebeliğim herseyi sormam normal yani. Hic de dalga geçeceğin birsey yok 🙋🏻♀️
SusamTanecigi Deletedmom_110 yeşil mercimek yemeği yapacağım bide salata yanına da turşu falan belki yoğurtlu pancar da yapabilirim çok yapmak istemiyorum çünkü çayın yanına waffle istiyorum canım onu yapacağım inşallah
Eylulpera Deletedmom_110 bende etli kuru fasulye yaptım pilav yaptım yorulup yattım eşimde salatayı yapsın 🤣😁🤰🏻
Durubebegim Deletedmom_110 afiyet olsun Bende fırında somon ve levrek yaptım yanına mantar çorbası roka salatası ve mevsim salata Çayada irmik helvası ve Kızçemle kek yaptık 😁
umrumdadegil Zeyna01 ay ben bitiremedim yoruldum sen tek mi yaptın 😂 erkeklerden olsun bugünlük de yemek😂