Ebru-29 naneliseker_ içeride amniyosentez sıvısının içinde kesede olduğu için biz hareket ettikçe suyu sallanıyor ve bebisler uyuyor ❤️
Kukulikukuli12 naneliseker_ 36 haftadayım benımkide öyle. Bugün temizlik yaptım mesela. Yemek yerken hareketlendi onun dısında cok hissetmedim 🤭
naneliseker_ Kukulikukuli12 evet evet bende 2 gündür temizlikte uğraştım ondam sanırım:) kımıldadı şükür
Egemoms1303 naneliseker_ yani ben tam tersi gibi düşünürdüm mesela su saklandıkça uyanır gibisinden 😁 baya okudum burda ama insan yaşayınca daha çok etkileniyor 🤭
Kukulikukuli12 naneliseker_ sen ne kadar hareket edersen bbek içerde slalandıgı için uyurmuş 🤭 Meyve suyu çikolata VS seyler ye yatınca sola dogru yat ozman hareket ediyor. Bneım gece genelde mesela asırı hareketli oluyor uyumaya gidince 😄
naneliseker_ Kukulikukuli12 aynisi :) gece ve sabah dinlenmeye geçince. Benim bebe tatlıyı neden sevmiyor ya 🤣 yiyorum ama yokk. Aç karnına vs daha iyi
Kukulikukuli12 naneliseker_ Benim ilk bebeğim öyleydi açken aşşşşırı hareketliydi o yüzden nst ultrason hep aç girerdim 😄 Şimdiki de kız ama bu uzanıp dinlediğim zaman yada gece cok hareketli 🤭