Hopefulmom Yelizhas çok kötü oluyor mide bulantısı çok geçmiş olsun doktorunuzdan prilam isteyin o bana çok iyi gelmişti birde haşlanmış patates yoğurt elma bunlar iyi geliyor mide bulantısına çok aç kalmayın oda mide bulantısı yapar sağlık ocağından kan verip glukoz değerine baktırabilirsiniz
mommyoftwo93 Evet ilik hamileliğimde yani oğlumda 9.haftada başlamıştı. Ama şimdi kızımda 5 haftalıkken başlamişti ve öyle hamile olduğumuda anlamıştım ☺️ 15 haftaya kadar da devam etti . Şuan 19 haftalık oldum çok şükür bitti ☺️
Hopefulmom Yelizhas çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah bebeğinizi sağ salim kucağınıza alın Allah’ın izniyle 🙏
Morkity Yelizhas tam olarak bu soruyu arıyordum ben bugün 5. Haftaya girdim çok erken öğrendim gebeliğimi 3+3ten beri biliyorum. İlk kez şuan midem bulanıyor gebelikten midir bu kadar erken belirti olur mu bilemedim. İstifra ettirmiyor ama midem çok değişik
Yelizhas Morkity oluyormuş bende yeni öğrendim bir de p.c diye bir uygulama var regl takibi için orda 6+4 gösteriyor burda 5+4 şaşırdım bende bu hafta aralığında oluyormuş 😂
Yelizhas Hopefulmom çok sağolun güzel dilekleriniz için hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin Allahım🙏🏼💚
Hopefulmom Yelizhas Amin inşallah rabbim herkese nasip etsin sizde sağolun sağlıklı günler dilerim ❤️
Aayyss Zulalg bence de ben hiç bişey yiyemiyorum senin denediğin iyi gelen en azından bi parça yediğin bişey var mı