Busraa-aa 51_S doktor kilo almıyor dediğinde daha çok dikkat ettim her kahvaltım da haşlanmış yumurta, kaşar peyniri, süzme peyniri , salatalık,domates,zeytin ve yanında da her zaman su içiyordum
Mrvcakatt Busraa-aa senden kaynakli bir sey degil bu uzulme. Boyle olunca hemen almak istemelerinin sebebi; bebek dogunca daha cok toparliyor. Daha cok kilo aliyor o yuzden
Busraa-aa 51_S doktor sordum bugün bide kilo almaması benden mi kaynaklı mı doktor hayır dedi plasentadan dolayı dedi kendimi suçladım çünkü
Mrvcakatt Busraa-aa o zaman kiz toparlan , Senin yapman gereken bebek dogunca sutunu cogaltmak. Bol bol sut icen minnaklar gobuslu oluyor
Busraa-aa Mrvcakatt dua et canım inşallah sütüm olur bebeğimi güzel beslerim bende elimden geleni yapıcam 🤲
Mrvcakatt Busraa-aa insaAllah oyle olur hayirla. Benim de erken dogum riskim var , en az bi 36 i goruyum diyorum
Mylove47 Busraa-aa kilo aldıran seylerden yedin mi hic yavaş kilo alır o haftalar aslında ama çok kilo alsin dersende badem ceviz fındık falan ye kuruyemiş yani dışında muz ye yoğurt süt de ye iç iyi oluyo kilo almasına son haftalarda hurma da ye faydası oluyo doğum zamanına