Busraa-aa Merhaba kızlar 36+5 haftalığım Pazar günü 37 olucam 35 haftadan beridir bebeğim kilo almıyor doktor kontrolümü 3 günde bire düşürdü 35 haftalığımdan beridir takip etmek için bugün yine kontrolümüz vardı ve yine aynı kiloda hiç almamış
Ihlamurrengi Busraa-aa Ben varım. Bugün 36+3 üm. 32. Haftada düzensiz sancı çıktı ve karın çevresi geriden geliyordu 3 hafta. Geçen hafta 2400 dü bu hafta 2380 dedi ama ölçüme göre değişiyor bunu biliyorum. Daha fazla bekletmicek. Salı gününe gün aldım 37+0 olacagım inş. Umarım bebğime hemen kavuşuruz. Geçenn haftalarda çok ağladım çok üzüldüm ama artık kuyruguna geldik. Rabbime bıraktım.
Busraa-aa ug_fa-3diplomalianne kaşar peyniri, muz ,pekmezli yoğurt yedim doktor öyle dedikten sonra ama değişen hiç bir şey olmadı kendimi suçladım doktora sordum kilo almaması benden mi kaynaklı diye hayır dedi
ms_annisko_ Plesanta yaşlanması diye geçiyor sanırım bi yerde okumuştum, bu durumda bebeği almak istiyorlar riske atmamak için. Doktorunuz en iyisini bilir
Busraa-aa ms_annisko_ yani değil mi acaba beklesem mi alır mı diye tereddüt ediyorum ama bi yandanda bebek zara görür diye de korkuyorum
Busraa-aa Ihlamurrengi bende aynı durumdayım canım içime sıkıntı girip duruyor Rabb’im yardımcımız olsun 😞
Busraa-aa ms_annisko_ yok hayır 35 haftalıktan beridir kilo almıyor şuan 36+5 haftalığım Pazar günü 37 olucam doktor pazartesi günü doğum yaptırıcak
Ihlamurrengi Busraa-aa benim alıyordu ama başka hastanede almış çıktı 300 gr bu kendi hastanemde almamış çıktı. +-300 gram çıkıyormuş. 2300 doğup küveze girmeyen çok dedi dr. Hatta gecen hafta biri öyle doğum yapmış bebekle çıkmış. Küçük olacak bebeklerimiz yeter ki sağlıklı olsun.
Busraa-aa 51_S doktor kilo almıyor dediğinde daha çok dikkat ettim her kahvaltım da haşlanmış yumurta, kaşar peyniri, süzme peyniri , salatalık,domates,zeytin ve yanında da her zaman su içiyordum
Busraa-aa 51_S doktor sordum bugün bide kilo almaması benden mi kaynaklı mı doktor hayır dedi plasentadan dolayı dedi kendimi suçladım çünkü