1palyaco Rynryn kaç haftalıksınız . Açıkçası mutfağa girmiyorum çoğu zaman şuan bile dağınık biraz 😵💫 tayinci olduğumuz için ailemden de kilometrelerce uzaktayız 🥹
Rynryn 1palyaco 8 haftalık benim mutfağım da dağınık ister istemez ailem yakında bazen canımın istediği yemek olursa anneme yaptırıyorum diğer günlerde de çorba makarna fırında patates kokusu olmayan şeyler genelde mutfak temizliğini de eşimle beraber yapıyoruz
Adenela İlk üç ayımda aynı şekildeydi hiç birşey yiyemedim sürekli kustum 10 kg verdim doktorum prizin verince geçti isterseniz doktorunuza danışın gerçekten bana çok iyi geldi
Fatmagll 1palyaco ayyy bende çok zor zamanlar geçirdim 12 haftadan sonra anca yavaş yavaş toparladım şuan o anlar aklıma geldi prilam kullanıroum sanada tavsiye ederim inşallah hemen düzelir
Fatmagll 1palyaco ayrıca hamilelikte mide bulantısı bebeğin çok sağlıklı olduğunu gösteriyormuş korkma endişelenme sakın
babiesmommy 1palyaco ben 3 kilo verdim 2 haftada içim geçiyo sanki bulanırken baygınlık geçircek gibi oluyorum yemek yerken ağlıyorum Allah yardımcımız olsun
Cerenbelis1 1palyaco canım bende aynı şekildeydim 3 ay ful kustum hiçbişey yiyemedim şimdi 28 haftalığım iştahım baya açık geçicek yani o günler bebeğim beslenemez diye korkma o vitamini senden alıyo zaten ❤️
Adenela Bulantı yüzünden ilk üç ayımda 10 kg verdim prizin diye bir bulantı hapı yazdı doktorum şuan çok iyiyim doktorunuza danışın isterseniz
Zeyd_Mom_22 6+1. Ben birşey yiyemez oldum ruhsal olarak çöktüğümü hissediyorum. 7/24 midem bulanıyor çaresizim artık canım hiç birşey çekmiyor.. En sonunda serum taktırıcam başka bilmiyorum haplar kullandım bi işe yaramadı.
1palyaco Zeyd_Mom_22 ay hapta mı işe yaramadı çok üzüldüm inşallah düzelir sağlıklı gebelik geçiririz 🌸