FtmaBlt Melike_4949 ben de ilk gebeliğimde yaşadım şuan 32 haftalığım aynı sizin gibi doktor bana da kullandırmadı kan sulandırıcı bi ilaç keseyi 5. Haftada kalp atışını da 6. Haftada görmüştük ben de çok korkmuştum aynı şey olursa diye ama olmadı çok şükür eğer altta yatan bir problem yoksa aynısı olmayacak korkmayın
S12e28h46 @SimgeAkyildiz1805 zaten oluşum olduktan sonra veriliyor kese ve yolk sac gördükten sonra aa evet bebek gelişiyor kan sulandırıcı verelim düşüncesinde oluyorlar içini ferah tut nekadar iyi düşünürsen okadar güzel geçer
yasemnkts SimgeAkyildiz1805 Mayıs ayında boş gebelik geçirdim ve Ekim ayında tekrar hamile kaldım Şuan 8+1 im bende senim gibi kafayı yiyecektim neredeyse düşünmekten. İlk kontrolüme korka korka 6+5 Te gittim bebek 6+1 göründü ve kalp atışı duyduk . Merak etme herşey güzel olacak 🙂 doktorum coraspirin verdi onu kullanıyorum
merve_3838 SimgeAkyildiz1805 Bende temmuzda boş gebelikten kurtaj oldum şu anda 6+3 oldum bugün ilk muayeneye gittim ultrason la göremediler sonra alttan muayene ettiler göründü kalp atışı çok şükür haftaya tekrar çağırdılar sizde içinizi ferah tutun korkmayın bi problem çıkmaz allahin izniyle Bende bugün görene kadar hiç umudum yoktu gene aynı şeyi yaşayacağım diye
SimgeAkyildiz1805 Aynen işte bende aynı durumdayım doktor bana %97 asla tekrarlamaz dedi merak etme sağlıklı olucak dedi ama ben o %3 lük kısmı aklıma takıyorum 10 gün sonraya randevu verdi bakalım görünecek mi bebiş🥰
yasemnkts Minkkk boş gebelik öncesi de sonrası da gynopol adlı vitamin kullanmıştım yumurtaları uyaran bir vitamin doktorum vermişti. Yumurtlamamda bir sorun yoktu fakat şansı arttırıyor demişti.
SimgeAkyildiz1805 Kızlar hicbirsey olmuyor korkmayın 27 haftalık oldum bile üstelik sadece folik asit ve vitamin kullandım çok şükür sağlıksız gebelikten sonra sağlıklı gebelik oluyor diyenler haklıymış herşey yolunda çok şükür doğuma kaldı 11 hafta ❤️
bubuiledudu SimgeAkyildiz1805 ayy ben de 3 sene önce 2 kere düşük yaşadım genetik testler temiz çıktı asilama tuo bebek hiç biri olmadı şimdi kendiliğinden hamileyim çok korktum yine kaybederim diye bana da iğne kan sulandirici hiç bir şey vermedi doktorum. Her doktor randevusunda kalbim ağzımda hep kötü rüyalar derken 9 hafta olduk umarım sağlıkla kucagimiza almak nasip olsun 🙏🏻🙏🏻
Makbule_199110 SimgeAkyildiz1805 3 kez bos gebelik yasadim ve arkasinda saglikli hamilelik gecirdim insallah darisi basina korkma stres yapma hersey iyi olur inşallah