777gonul_ Nazlikaya19 ben 4 ay sonra tekrar hamile kaldım şimdi 9+2 haftalik hamileyim bende çok korkmuştum ya tekrarlarsa diye bütün gün düşünüyorumdum ama çok şükür tekrarlamadi
777gonul_ Nazlikaya19 bazen kramplar oluyor oda çok normal rahim büyüyor diye ağrı olmasi normal ilk hamileligimdede oluyordu
777gonul_ Nazlikaya19 kalp atışını duyduktan sonra insan kabulleniyor ama öncesinde hamileliğe sevinemiyorsun korkudan ya birşey ters giderse sonra dah üzülmemek icin baglanmiyorsun taki kalp atışını duyana kadar
777gonul_ Nazlikaya19 inşallah duyacaksın Cok az kaldı sonra neden kendini bu kadar yiyip bitirdigine pişman olacaksın
gizemmreee Nazlikaya19 merhaba canım hamileliğin senin de yeni sanırım kaçıncı haftadasın? Ben 5+2 yim de seni merak ettim benim ultrasonda da küçük beyaz bir şey var herhangi bir şey söylemediler umarım benim de yolk sacdır
Nazlikaya19 gizemmreee Merhaba bugün tam 7+1, 5+0 iken gözükmüş ultrasonda o şekilde yazıyor, cuma günü gideceğiz bakalım, istersen fotoğrafını at bakalım
gizemmreee Nazlikaya19 teşekkür ederim canım bu ultrason resmim o gün 4+3 demişti ama uygulamada tam 5 haftalık gözüküyordum
Nazlikaya19 Geç döllenmen var sanırım ama içersinde seninde beyazlık var bununla ilgili birşey söyledi mi peki ?