alyamm_33 Merhaba kızlar kimler Regl oldu kimler müjdeli haber aldı birbirimize paylaşalım ben beklemedeyim umudum yok 🌹❤️
Merve-metin alyamm_33 hala bekliyorum hiç umudum yok belirtimde yok 15-18 Kasım arası olmam gerekiyor daha tık yok bilmiyorum kısmet artık
Seval0sevall alyamm_33 müceli haber alamadım normal kaset testlerim pozitif erken negatif bu prodoctor erken gebelik testi 15 gün vardı pozitif gösterdi bugün yaptım hayalet çizgi diğer iki test farklı marka 3 de pozitif
alyamm_33 Merve-metin ay inşallah hamiş olursun vallahi benim de hiç belirtim yok hatta belim ağrıyor oldum olacağım
Minikkalp04 Benim de bat bugün aşırı bel agrim var da umudum yok olacak gibiyim bugün olmazsa yarın kesin
alyamm_33 Minikkalp04 aynı ben de hiç belirti yok ve zaten ben problemliyim 8 aydır deniyoruz olmuyor �nşallah olur senin de hepimizin
Merve-metin alyamm_33 rabbim hayırlısı ile o müjdeli haberi almayı bize de nasip etsin inşallah canım 🙏🏻
Minikkalp04 alyamm_33 bende 6 aydır deniyorum olmuyordu tsh değeri yüksek çıkmıştı 1 aydir ilaç kullanıyorum
Sennnnnnn Happ Happ üzüldüm valla sizden güzel bir haber bekliyordum bende rabbim tez vakitte nasıp etsin inşallah size 🥲🙏
alyamm_33 Raabiagundasi ya bazen vücutta kirli kan birikiyor bazen hani olmuyor bende de öyle oluyor ben bilemiyorum canım
Buseemm alyamm_33 hic umudum yok ama😔bu ay 6 yada 7 gün kala erken test yapmistim onceki ay hep silik cikmisti yaptığım testler bu ay kuruma cizgisi dahi cikmadi yaptigimda
alyamm_33 Raabiagundasi vardır bir hayır canım üzülme gününü bekliyor ben çok sıkıntı ediyordum ama bu ay tedaviyi de bıraktım sadece ovalasyon testi yaptım rabb’ime bıraktım o ne zaman isterse zaten o zaman olacak ve o günü bekliyorum