Zeynep15 Gkces09 sabırsızlanıyorum ve meraklıyım ama negatif te görmek istemiyorum bekliyorum o yüzden. İlk gebelik mi sizin
Gkces09 Zeynep15 benim ikinci canım ilk gebeliğim de de hemen olmadı 8 ay uğraştım son 3 ay da yumurtlama testiyle denemiştim şimdi ikinciyi deniyorum o da zorluyor 3 4 deneme oldu inşallah bu ay hepimizinde bebişleri tutunur ☺️
Gkces09 Zeynep15 ben de ilk gebeliğim de çok sabırsızsım negatif gördükçe ağlıyordum en güzeli regl gününe kadar bakmayın
Ceku00 Zeynep15 ya daha adetime 12 gün var ilk hamileliğimi erken gebelik testiyle adete 3 gün kala öğrenmiştim. Yine bi 10 gün sabretmem lazım 🥺
Deletedmon_98 Zeynep15 daha ben yumurtlamadım bile canım haftaya büyük ihtimal yumurtlarım çatladı vs üstüne 14 gün geçmesini bekliycem aralığın 3ünü felan bulur yapmam bat da zaten aralık 4
Gkces09 Deletedmon_98 ben de yumurtlamadım ya ama birşey fark ettim geçen ay yumurtlama oluktan sonra 12.gün regl oldum herkeste 14 gün olmuyormuş belki sizde de öyle olur
Deletedmon_98 Gkces09 deneyip görücem valla ilk defa test kullanıyorum sayımı felan ona göre yapıcam bakalım kaç gün sonra oluyorum vs hepsini görücem