Canann1601 YigitPoyrazMomm ayy evett ya tüm duyguları bir anda yaşıyoruz.İnsallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi 🙏🌸
Canann1601 Zumzugukodummuzzingillatirim inşallah yarına dogurursun sjsjsjsj dua edecem sana 😄hiç belirti vs de mı yok ağrı sancı falan
Zumzugukodummuzzingillatirim Canann1601 ağrım var alttan muayene oldum bugün tetiklemeye çalıştı doktor ama bakalım
Canann1601 Zumzugukodummuzzingillatirim dmeek ki daha vakti var kuzum bebenin keyfine kalmış artık sjsjsj sağlıkla gelsin en en kısa zamanda inşallah 🙏
Gulbahar47 Canann1601 amin canım rabbim sesini duyar inşallah bizimde 33 diyelim 🥹 içim pır pır ediyor resmen ama doğunca da karnımdaki hallerini tekmeleyişlerini çok özleyeceğim sağlıkla gelir inşallah minnaklarımız 👼
Canann1601 Gulbahar47 değil mi ben de hem artık doğurmak istiyorum hem de diyorum bu günleri özleyeceğim 😄Rabbim hepimizi sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin herkese kolay doğum nasip etsin inşallah 🙏
AyselDemir Canann1601 Bizdede son 12 gün kaldı .Rabbim sağ salim bütün anelerin evlatlarina kavuştursun inşallah