_Tazeanne umrumdadegil of evet bende araya sıkıştırıyorum ekmeği ama napim kesmiyor açken de yatamıyorum 😂😂
OYKUmom umrumdadegil peynir ekmek yiyorum içimi yakmıyor hiç başka birsey yiyince cayır cayır yanıyor içim
SeherYILDIZI2746 umrumdadegil şuan yeni uyanıp mutfağa gidip geldim ve elimde simitle bu postu görmem😁😂
Goncagul_7106 umrumdadegil valla yalana gerek yok önüme ne gelirse canım ne isterse ne çekerse onu yiyorum😂 zaten sabahlara kadar yiyorum hiçte esirgemiyorum valla ❤️yasak şu bu hiç birşey dinlemedim rabbim de yardımcım oldu bin şükür
Baby_hurma umrumdadegil gece yemek yeme alıskanlıgım hiç yoktu hamılelıgımde yaşıyorum ozellıkle son aylarda daha çok yasıyor insan şuan 35 haftalık hamıleyım geneldr salatalık ,ceviz,öeyve ama bazende ekmegıme oeynır koyuyorum napıyım canım istıyor 🥲😂
Aybarssmom_ Yememeye çalışıyorum daha çok ☹️ eti lifalifin yulaf barları var kuruyemişli, damla çikolatalı falan onlardan yiyorum veya meyve yiyorum muz, cennet hurması gibi tatlı olan meyvelerden. Gece ekşi yiyince olmuyor 😬
minik_kurabiyeee umrumdadegil hmm anladım tokluğada bakılsaymış keşke 3 aylık sonucun kaç gelmişti tabikide doktorun gerekliyse yaptırır
Sinemgndg umrumdadegil Genelde meyve yiyorum baktım kesmiyor hala açım küçük bir ekmek arası yapıyorum içine marul peynir tamam 😃