Havvakc Kaşarlı tost yapıyorum. Bazen sadece kuru kuru ekmek yemek istiyorum öylece onu yiyorum. Yemezsem uyuyamam çünkü 😁
tugcesakzci umrumdadegil valla yulaf lapası yapacaktım normalde ama yatarken yufka koktu bildiğin burnuma dedim kalkayım da yiyeyim öyle yatayım 😂😂
minik_kurabiyeee umrumdadegil aslında burda her denileni kafana takma ha eğer için rahat etcekse al ve ölçüm yap çünkü şeker gerçekten çok zor bir şey çok dikkat edilmesi gerekiyor ve burda bazı insanların düşüncelerini gördükçe sinirleniyorum
umrumdadegil minik_kurabiyeee ya takmayayım diyorum aman diyorum sonra aklıma geliyor kendime kızıyorum zaten
Gule1- Herkes bi yiyecek yazarak farkında olmadan diğer gebeyi gaza getiriyormuş gibi geliyor bana şu an 😂
Gamzecanpolat umrumdadegil Normal yoğurdun daha kıvamlısı gibi tadında bir değişiklik görmedim hatta süt alıp activiayı maya yapıp yoğurda çeviren var mide bağırsak sağlığı için kefir ve probiyotik yogurt öneririm
minik_kurabiyeee umrumdadegil kanından baktırıyo musun şekerlerini 3 aylık şeker değerine veyahutta doktorun gerekli gördü mü şeker yüklemesini yani içini ferah tut ama gerçekten rahat değilsen evde kendin takibini yap
e_blue_sky_a umrumdadegil yapıyor. Bana hersey gaz yapıyor. Çok şükür ki gaz 1dk içimde durmuyor 😀 gazman gibi oldum.
umrumdadegil minik_kurabiyeee ya şöyle hiç tokluk bakılmadı hep açlık bakıldı geçen gün de 3 aylık bakmış ilk defa devletti doktor ordaki doktor şeker yüklemesi zamanın gelmiş yaptır dedi ama ben kendi doktoruma danışmak istedim özelde o yüzden bekledim haftaya randevum var ancak o zaman sorabileceğim 27 haftalık oluyorum o zaman gerekliyse yapar dimi
minik_kurabiyeee umrumdadegil hmm anladım tokluğada bakılsaymış keşke 3 aylık sonucun kaç gelmişti tabikide doktorun gerekliyse yaptırır
Hnd3535 umrumdadegil valla uyuyamadım kalktım peynir ekmek domates yedim 😢😢 aç olunca da uyuyamıyorum zaten gebeliğin verdiği uykusuzluk var
_Tazeanne Uyku arası kalkınca üşengeçlikten yoğurt ekmek yiyorum çeri domates salatalık varsa yiyorum yada hazır kek bir bardak meyvesuyu tabi anlık sadece 😂😂yine açlık basıyor sonra