Zeynoym Drnzgn ay aynıyızz 36+2 ama benim daha ilk çocuğum olacak bugün kilosunu öğrendim 2856 çok mutlu oldum 2-3 hafta daha durursa 3 kg geçer diye 😅 bu arada aşırı duygusalım herşeye ağlayasım var 🥹
Drnzgn Zeynoym massallah canım bende çok merak ediyorum kaç kilo oldu beni 38 de alacak doktor an itibari ile 36+3 olduk ve yavaştan doğum belirtileri de başladı sanırım ara ara sancım oluyor
Zeynoym Drnzgn ya banada hergün değilde bazı günler özellikle akşam gece alttan alttan ağrılar giriyor yalancı doğum sancıları inşallah çok kolay doğumumuz geçer
Drnzgn Zeynoym inşallah kolay geçer canım benim Allah yardımcınız olsun normal doğum ne demek ben bilemiyorum kızımda safecce sancısını cekmistim
AlpEmir Drnzgn 36+1 olduk 37 den sonra artık doğurmak istiyorum) ama en önemlisi sağlıklı olsun 🤲 2,5 yaşında oğlum var , bebek benim diyor 🤦♀️ Kağan bebeğim ben diye abi olacağını kabul etmek istemiyor)) bakalım kardeşi geldiğinde nasıl davranacak
Drnzgn AlpEmir benim kızım da öyle ben abla değilim bebeğim diyor bebeği anlatmaya çalışıyoruz doktora gitcez doktor amca bize bebek vercez flan diyoruz ona seviniyor ama çok kıskanacak buna eminim şimdiden beşikte kızım yatmak istiyor puset benim diyor ana kucağı flan herşeye sahip çıkıyor bakalım
Pinar1628 37.haftaya girdim bnde 38+3 de sezeryan olacağım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Mrvm005 mevraca hic canını sıkma hic bisey olmaz erken dogum donemini gectii sayilir bebeler. Strest yaparsan etkiler dogumu. Sen dinlenmene bak agrilar cok normal cunki bebek asagiya dogru indigi icin
minikmucizeemaak Drnzgn 36+4 🐣 Normal doğum bekliyoruz, o yüzden net bir tarihimiz yok. İlk gebeliğim, bu aralar ağrı sancı biraz yoruyor ama en önemlisi sağlıkla kavuşmak 🫶🏼
Liyakusunannesi Drnzgn 36+1 den selamlar diyelim ☺️sizinle aynıyız 3,5 yaşında kızım var 2. Sezeryanımı olucam 4 aralığa gün aldık kızım çok kıskanç bnmde ve bana aşırı düşkün kardeşini heycanla bekliyor evet ama bakalm nasıl bi süreç bekliyor bisiklet aldık biz kardeşin sana getircek dedik heycanla onu bekliyo bu tarz şeyler yapablrsiniz sizde isterseniz
Drnzgn Liyakusunannesi scutur aldık bızde bayadir scutur istiyordu bebek sana getirecek mis scutur flan diyoruz şimdi 3 yaşında ama geliyor karnımı öpüyor bebek var diyip seviyor karnımı doktor amca bize bebek verecek diyor ama bakalım dogduktan sonra kıskanır bence çünkü benim kızım aşırı kiskanc
Saidhava_4343 Liyakusunannesi 35+4 benimde inşallah bende 4 Aralık istiyorum siz mi istediniz o günü doktor mu belirledi sağlıcakla kucağıniza alın inşallah 😊
Elif-z Drnzgn bende 36+2 yim🥰 Dün kontrolüm vardı ilk kızım sezeryanla oldu şuan 3,5 yaşında. Bunda da sezeryan günümüzü belirledk nasipse 4 aralıkta ailemizin minik üyesi teşrif edecek❤️
Liyakusunannesi Saidhava_4343 doktorumuz bu tarihi söyledi bizde kabul ettik biz kasım sonu olsamı dedik ama 38 hafta içinde alalım ne kdr durursa okdr iyi dedi tabi kendisi sıkılıp gelmeye çalışmazsa 🙈