• Doğum
  • 39 hafta 4cm Açılma var sancı yok😱

Yada bi iki gün sonra kendi sancin gelir öyle gidersin madem evin yakın.benim fikrim bu yönde

Yorgunanne63 suniden korkuyorum kendim evde yürüyüş vs yapıyorum şuan arada alt tarafında bir ağrı oluyor inşallah başlar doğum. Kendi sancimi beklemem daha iyi sanki

Anakoala benimde ilk bebeğim durumum aynı 3 cm 1 hafta oldu aslında sizin 2 ci gebeliğiniz daha hızlı ilerlemesi lazım sizinki

Anakoala suni sancıyı verdi ama ben çok hissetmedim ebe suyumu patlatınca bi yarım saat sancı oldu epidural takıldı sonrası sıfır sancı açılma çok hızlı ilerledi çok çabuk doğum olmuştu herkes şokta 😁

Zehraaaacan 4 cm di iki hafta filan öyle dolaştım açılma olmadı suni sancıyla çok çabuk ilerledi 39+5 te doğum yapmıştım ilk bebeğimde

Zehraaaacan 41/42 kere kadar bekleyenler var endişe etmeyin bişey olmaz inşallah son haftalarda kontrollerde çok sık oluyor zaten bişey olsa farkedilir hemen

Anakoala bir yemek kaşığı çörek otunu kaynar suda 10 dk demleyin varsa adaçayı da ekleyin bir ebe söylemişti bana

39+3 olduk 4cm açıklıkla duruyorum hiç sancım yok

Herşeyi denedim ama sancım yok ne olucak böyle

Anakoala benim 4 santim aciklikla bırakmadılar açılmam oluyordu ama sancim gelmiyordu 6 santimden sonra suni sanci verdiler

zynb_ozkn valla sürekli alttan muayene yapıyorlardı kaç kez yürüdüm geldim tekrar muayene ettiler ama evde kızım vardı duramazdim sancım gelince giderim hastaneye dedim eve geldim ne sancım var ne birşey

zynb_ozkn suni sancı da istemiyordum ve acilmam ilerlemesi ne olucak bilmiyorum dünden bu yana bekliyorum