Bekaske Anakoala bir yemek kaşığı çörek otunu kaynar suda 10 dk demleyin varsa adaçayı da ekleyin bir ebe söylemişti bana
Anakoala Zehrabal1 hayır sürekli yürümek gerektiğini ve bir saatte bir alttan muayene ediyorlardı ama benim birde evde kızım var. Evim de yakın olduğu için sancım olunca gideceğimi söyledim ama ne sancı var ne birşey
zynb_ozkn Anakoala benim 4 santim aciklikla bırakmadılar açılmam oluyordu ama sancim gelmiyordu 6 santimden sonra suni sanci verdiler
Anakoala Tatar59 bağladılar sancı yok ama açılma var evdeyim şuan hala sancım yok hiç durmadım oysaki sadece sağ bacağım çok ağrıyor
gunesinannesi_ Anakoala merdiven in çık benim de 1 cm açılma sancı hissetmiyorum devamı da gelmiyor 39+1
Kaykayse Anakoala suni sancıyı verdi ama ben çok hissetmedim ebe suyumu patlatınca bi yarım saat sancı oldu epidural takıldı sonrası sıfır sancı açılma çok hızlı ilerledi çok çabuk doğum olmuştu herkes şokta 😁
Anakoala Yorgunanne63 suniden korkuyorum kendim evde yürüyüş vs yapıyorum şuan arada alt tarafında bir ağrı oluyor inşallah başlar doğum. Kendi sancimi beklemem daha iyi sanki