Zumzugukodummuzzingillatirim sevaldqn1 ay galiba geliyo korkudan kayınvalideme gidicem Umiko gece yarısı uykusundan olmasın diye.
sevaldqn1 Zumzugukodummuzzingillatirim kıaaz hastaneye gidince haber et ben 1 saat icinde senden haber alamazsam post acarim pskcnxşckqmdğ
Zumzugukodummuzzingillatirim sevaldqn1 aşkım hastaneye geldim 3 cm açılma dkdösösmd nstdeyim şuan 🤣 acilde. Daha yatış verilmedi
sevaldqn1 Civciv_ kız rüyamda doğuruyordum nişanım falan gelmişti nasıl sey olduysam uykumdan uyandım yatamiyom simdi de😂
seizetheday sevaldqn1 40+6 da doğum yapmıştım bu 37 de 38 de böyle söyleyenler bana garip geliyor şuan ikinci olacak yine öyle gelsin diye beklemiyorum sizin hamileliğiniz mi zor geçiyor ya da bir an önce doğsun mu istiyorsunuz bilmiyorum
sevaldqn1 seizetheday aşırı zor geçiriyorum hatta hamileligi geçirmeye çalışıyorum dayanamıyorum artık hemde biran önce doğsun seveyim istiyorum 🥹
seizetheday YuvarlanamayanPaanda 3 kg ile neden küvez de yattı acaba bir sıkıntı mı vardı solunumunda