Zumzugukodummuzzingillatirim Sehermahsum7321 e tamam eğitim araştırma hastanesi Benimkide en fazla 41 e kadar bekleriz dedi. 42 çok nadir bekleniyor senin ki onuda geçmiş.
sevaldqn1 Zumzugukodummuzzingillatirim kızzz hepsi aynı olcak değil yaaa hadi başarılarının devamını diliyorum olcakkkkk
Zumzugukodummuzzingillatirim sevaldqn1 belkide m dmdmdmdkdbek neyse evi temizleyelim kocamla şöyle ne olur ne olmaz
Zumzugukodummuzzingillatirim sevaldqn1 ya özel doktorlar 42+0 a kadar bekliyor bazen ama devlet mesela 41+4 5 yapar yinede tam 42 olmadan başlatır. Eğitim araştırma işte gittiğim dedıkı 24 kasım cumaya kadar vaktin var yoksa doğurturuz%90 dedi. Neyse kızılcık şerbeti izlerken doğururum hehehbehe
sevaldqn1 Zumzugukodummuzzingillatirim bende dua ediyorum cumays gelmesin kizilcık şerbeti var dogurduktan sonra başlasın yeni bölümü diye sqvnckßpvjxkx
Sadeceanne2 Anladı dünyanın bir halta benzemediğini o yüzden gelmiyor sizin kiler bence hiç kendinizi kandırmayın bende bebek olsam anamın karnında kalmak isterdim şimdi ne işim var dünya da 😄😁😁
sevaldqn1 Sadeceanne2 demi bende diyorum çıkıp napsın anasının karnı daha rahat tabi iş yok güç yok yiyip içip yatıyor iki tekmeliyor tamam mis gibi 😂 biz dayanamıyoruz artık belim isyan ediyor yatamıyorum kalkamıyorum
Sadeceanne2 sevaldqn1 😄😄😄sağlıkla gelsinler inşallah canım benim çok güzel endişeler süreçler bekliyor hepimizi inşallah
Mylove47 sevaldqn1 benim 40 haftadan sonra doğdu bende öyle dusunuyodum ama zaman son haftalar çabuk gecmiyo gibi oluyor merdiven inip çıkmaya yürüyüşe devam edin onun dışında hurma ye faydası olur