Anonimi1 fatos2404 ay bende öyleyim ya ama gazdan olurmuş mümkün olduğunca gaz cıkartıcak şeyler yememiz lazım sanırım 😂🙄🤦🏼♀️
fatos2404 Anonimi1 valla bi ilçeye yetecek kadar doğal gaz üretiyorum resmen ama inen bi göbek yok anlamadım hayır içerdeki de fasülye kadar ne bu göbek 😂😂
ecembugra53 Anonimi1 kuzum bana doktorum ilk cocugumda önermişti magnezyum acısından hem kemiklerine cok faydalı hem bebeğe günde 1 tane tüketceksin cok faydası var fazla değil sade günde 1 şişe 🙂 suan 2. ye hamileyim yine içiyorum
1yenianne11 Canann1601 size bişey sorabilir miyim bende kilolu hamileyim 25+3 um kendi göbeğim var bende merak ediyorum acaba ne zmaan büyür diye küçük bi alt karın göbeğim var bebeğimi göbek deligimde hissediyorum acaba büyümeye başladığı için mi orda hissediyorum dizinde oylemiydi
Canann1601 1yenianne11 ben 21. Haftadan sonra hareketlerini hissetmeye başladım bazen kasıkta bezen solda bazen sağda bazen göbek deliğinin orda hissediyordum. Yani sabit bir yerde hissetmiyordum. Zaten çok şiddetli değil kalp atışı gibi bir iki defa hissediyordum günde o zamanlar
An53 Benim aşırı gaz problemim var o yüzden 12. Haftada karnım şişti pantolonlarım olmuyordu şimdi 20 haftalık ben 8 kilo aldım onun da etkisiyle karnım çok büyüdü
EceSB Haftaya kadar sabah inip akşam çıkan bir göbeğim vardı 😂 14. Hafta bitti sabitlendi baya baya göbüşlüyüm artık. Baya zayıftım eskiden ondan erken oluyormuş sanırım 🤷🏻♀️ Haftayı dolduruyorum yarın, 2 kilo aldım aslında 🙃