B_eyaz Anonimi1 20 den sonra yavaş yavaş çıkmaya başladı 25 de tam anlamıyla belli oldu hamile olduğum dışarıdan
Canann1601 Anonimi1 kilolu biriydim normalde de göbeğim vardı 6. Ayda dışardan anlaşılmaya başladı hamile olduğum 😄 ama 6. Aydan sonra da bir anda büyümeye başladı karnım smdi 34+1 olduk gobusten penguen gibi yürüyorum 🤣
ilkgozagrim__ Anonimi1 Evet biraz öyle oldu ama ben anlıyordum çıktığını 15 de bide eşim dışarıdan belli olmuyordu artık biraz biraz dışarıdan da belli oluyor artık kuzu
feridedmt 14 te çıkmaya başladı yavaş yavaş ama 20 den aomra belli olmaya başladı bende genelde herkeste öyle oluyor heralde. Şu an 30. haftadayım ama hala bol bişey giyersem belli olmuyor orası ayrı😄
1yenianne11 Canann1601 size bişey sorabilir miyim bende kilolu hamileyim 25+3 um kendi göbeğim var bende merak ediyorum acaba ne zmaan büyür diye küçük bi alt karın göbeğim var bebeğimi göbek deligimde hissediyorum acaba büyümeye başladığı için mi orda hissediyorum dizinde oylemiydi
ecembugra53 Anonimi1 12 haftalıgım canım gaz şişkinliği var 😀 daha erken 18/20 den sonragöbek belli olur bende de 😄
Nassude Haftadayız kıyafetle pek fazla yine belli olmuyor ev halindeyken ancak belli oluyor ilk gebeliğim 🥰