Seyymaa Melhakars Yaptırırken hiç acımıyo korkma kan aldırmaktan daha kolay. Bazı insanlarda sonrasında ağrı falan oluyomuş bende oda olmadı hiç korumadığım halde
omertosvedos Melhakars bana 18 haftadan sonra dediler ben cesaret edemedim 🙈 bebeğimin hareketleri iyice netleşti ve 22. Haftamda yaptırdım. İçim daha rahat etti. 🙏🏻
Aliiss Melhakars bende çok korkuyorum her iğnemi ağlaya ağlaya vurduruyorum 🙈 bide aşıdan sonra ağrı oluyormuş 🙄
Sewo Melhakars aaa kızlar çok ayıp. Daha doğum yapacaz iğneden korkmakta nedir😅 bide biz hergün kan sulandırıcı iğne yapan anneleri düşünün 🙁
SecilHakan Melhakars unutmazsam tabikide haber ederim canım 😊 iğneye alıştım ben 4 aydır kan sulandırıcı iğne yapıyorum kendime kollar bacaklar olmuş mosmor 😔
Semaaa Ben 2 dozunu da oldum öyle korkulacak kadar ağrısı olmuyor yapılırken, ertesi günden sonra bi kaç gün biraz ağrı oldu 2. Aşıda hiç ağrı olmadı korkmayın bence 😊
Semaaa Melhakars yok acımıyor yapılırken hissetmedim bile ertesi günü biraz ağrı oluyor hamlamışsın gibi, kolumun üstüne yatamadım bi kaç gün o kadar
Gulhan2692 Ilk dozunu 20. Haftada, 2.dozunu 28 haftamda oldum. Dün ikinci asiyi oldum ilkinde 2-3 gün ağrı olmuştu ama şuan yok bakalım ikincisinde. Vurunurken de çok acımıyor merak etmeyin ☺