Mavisss21 39+5 den selamlar 🖐 benim gibi hala bekleyenler varmııı ?? Benim çocuğun çıkası yok 41 haftasını tamamlamayacak sanırım içime öyle doğuyor 🤣
anneyimmbennn Mavisss21 39+4 yarın muayeneye gidiyorum ama yine beni gönderecekler eve belli ki hiç sancı falan yok 😭😭
ezgitrmn96 Mavisss21 40+1den selamlar sancı kasılma hiç bieşy yok daha kanaldada değil doğmaya niyeti yok🤣
Mavisss21 -Annem ahahahaha evet bizim cocuklarin iç sesi olmuş olmuş bu foto🤣 bazen biraz daha dur tamam diyorum havalar çok soğuk içerisi sıcaktır diye ahhaha🤣🤣🤣
-Annem bdenerigokce Ahahah iki haftadir çevrem sen bu hafta kesinn dogurursun diyor ama gram gelmeye niyeti olduğunu gösteren bir belirti yok 🧘🏼♀️😂
Mavisss21 -Annem beni gören herkeste sabaha dogrursun diyor 1 haftayı bitirdik böyle diyenlerin üzerine 🤣🤣🤣
Mavisss21 anneyimmbennn bende geçen gün gittiğimde nst de sancilarim çıktı baya hevesle doktorun odasına gittim yatış verir diye 🤣 sanırım yeterli sıklıkta gelmedi sancilarim doktor a hersey normal dedi🤣 4 gün sonra tekrar çağırdı delirmemek elde degil🤣🤣🤣 duguralım artık
-Annem Kız bizim bu sancılar nerde harbiden. 😂 Fazladan sancısı olan varsaa alabilir miyim😂 Birileri fazladan almış belli bunun başka bir açıklaması olamaz 👀🔫
Mavisss21 ezgitrmn96 bizi meraktan catlatacaklar 🤣 her gün konuşuyoruz kendisiyle gel tanışalım artik diye çok nazlı cikti kızım 🤣
Mavisss21 ezgitrmn96 kasılmalarım oluyor hatta arada ağrım geliyor çok fena 2 dk sürüyor dahada gelmiyor 🤣 evet diyorum geliyor sanırım sonra ne ağrı ne bisey yok hevesim kursağımda kaliyor🤣
ezgitrmn96 Mavisss21 gecen gün nstde sancım cıktım 60-80 arası 3 tane kesin doğurcam dedim üstüne 1 hafta gecti o sancılarda gitti bu bebeler niye böyle oldu anlamadım🤣
-Annem Mavisss21 Hamileligin başında hep ne zaman doğum diye sorarlardi kar yağınca doğacak derdim 😂 Bebem beni çok ciddiye alıyor heralde bu performansıni doguncada bekliyorumm 🤭😂