gzmgzmmm Selammmm kızlar ☺️ Cinsiyet kaçıncı haftada öğrendiniz benim 12+4 ve doktor direk kız gördüm dedi renkli ultrason ile baktı yanıltıcı olur mu sizce değişir mi deneyimlerinizi merak ettim 🥰🥰
Edaaa123 gzmgzmmm kızlarımı 12 de ögrendim oglumda çıkıntı var dedi 20+2 yiz ayrıntılı ultrason yaptırdık erkek 💙
Esra_4774 gzmgzmmm Genelde kızlar yaniltmiyor ya net bir şekilde görmüşse doğrudur canım 🥰 hayırlı sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah 🤲🥰
Esra_4774 gzmgzmmm istersen bebişin ultrasyon fotosunu at bakalım canım burdada bilenler var bende bakarım hem
BhrRzgr_06 Esra_4774 Rica etsem benim içinde bakabilir misiniz çok küçük ama keseye göre anlıyorum demişsiniz🥰
Esra_4774 Su94 Bu arada doktorlar söylemiyor senin sorman gerekiyor canım çoğu doktor biz sormadan söylemiyor
kardelen25_ gzmgzmmm ikizlere gebeyim 11+2 de büyük ihtimal biri kız biri erkek dedi. 14+2 de gittim ikiside kız dedi. Bir gün sonra sancilanmam oldu devlete gitmek durumunda kaldım ve yine bir kız bir erkek dedi. Bende bekliyorum bakalım
Esra_4774 Pitimc Senaemill canım bebeğin kız 🥰 öğrenince yaz olur mu şuana kadar tahmin ettiğim burdan doğru çıkan çok kişi var