Yarenfurkan Detaylı ultrasona girdim sol böbrekte genişleme görülmüş karşılaşanlar varmı böyle bir durumla
Donebatus Yarenfurkan bendede cikti bebegimin sol bobreginde erkek bebeklerde normal oldugunu soyledi
Donebatus Yarenfurkan Arkadasimin oglu oldu ondada ayni sorun vardi 6.2 m 1 yasini gectikten sonra kontrolde duzeldigini soylemis doktor
Ozr42 Benim bebeğimdede her iki böbrekte 3.3 mm çıktı. Doktor korkmamamı söyledi erkek bebeklerinde oluyomuş. Zamanla kayboluyomuş. Doğduktan sonra 2 çiş sonrası geçer dedi. Geneldede erken sünnet öneriyorlarmış.
sasha Ozr42 benimki de erkek bana da dedi bebekte böbrek genişlemesi var diye, çok büyük bir sorun demedi ama normal de demedi, çok korkuyorum inşallah iyidir yavrularımız:(
Esilamm Bizim de öyle oldu doktor down olacağını bile söyledi başka doktorlara gittik erkek bebeklerde olacağını zamanla kaybolacağını söyledi 28. Hafta da düzelmişti. Biri 4.4 diğeri 5.4 büyüklüğünde idi
Sahdormommy Mavi3475 peki ne zaman sure sonra düzel di acaba ben 9 gün oldu doğum yapalı doğumdan iki gün önce doktor 10 mm dedi iki bobregede doğumdan sonra sabah ultrason çekildi ve sol 8 gözüktü sağda gözükmedi bişey sonra üç dört gun sonra yine çekildi sol 8 mm sağ 4 mm gözüktü ve Up darlık saptandı pazartesi tekrar gel dedi amalşyat der mi hemen beklenir mi bu düşünce beni yoruyor
Mavi3475 Sahdormommy benim düşüktü ya bugün kontrole gittim bi tık yükselmiş dedi doktor nefroloji bölümüne randevu al takibini yaptır orda dedi
Ozr42 sasha inşallah düzelirler . Erken sünnet yapılıyormuş genelde doğduktan sonra takip edilecek. Ona göre doktor karar verir.
senaa23 Benim oğlumdada vardı hamileyken detaylı ultrasondo çıktı hamileliğim boyunca düzelmedi doğduktan sonra da kontrollere götürdük 2 ay önce böbreğinde ameliyat oldu çoğusunun düzeliyor sizinde düzelir inşallah
senaoz senaa23 merhaba benim de gebelik boyunca sol böbreği bir yükseldi bir indi bugünki muayeneyede ilk defa 140 mm ölçüldü çok üzüldüm. Fetal dna yapılmıştı kalıtsal bir şey değil dedi doktorumuz. Sizin neden ameliyat olfu tam olarak?