MeltemUysal ummanela ben zaten bekliyordum 1 haftalık bile değildi betası 50 iken yakaladım 😂 ailemizle paylaştık ama eşimiz dostumuz akrabamız için 7-8 haftalık olmasını bekledik. Şuandada 16 haftalığız bugün Erkek olduğunu öğrendik💙
Rabiaaskrr Çift çizgiyi gördüğüm an eşime söylemistim ama masallah o hiç sabredemedigi için arkadaslara akrabalara hemen söylemis bilee 😁çok şükür şu an 36+3 haftalıgız
YarenUmut ummanela bizim tedawi sonrası olduğu için birinci derece yakınlarım hep biliyordu. Supriz olmadı yani,
Ezgi2301 Çift çizgiyi gördüğümde yakın ailelerim hep bildi 8 haftalık oldum daha söylemiyoruz 3 ayımızı bekliyoruz sorana da daha yok diyip geçiştiriyoruz malum yeni evliyiz olan var olamayan var
Kvrck-123 ummanela dört aylık hala çoğu insan bilmiyor. Sürpriz ve ikinci gebeliğim bilmelerine de gerek yok bence. İşte yeni yeni duyuruyoruz çünkü planlı bir gebelik değildi önce benim kabullenmem gerekliydi :)
bebisliozlem Kvrck-123 beşinci ayıma giriyorum benimde bilen yok 😂 sosyal medyada paylaşmıyorum paylaşmayı da düşünmüyorum iç karnım büyük eskiden de göbekliydim o yüzden bebek olduğu anlaşılmıyor. Açıkçası çevremde engerek yılanı çok sevinip hayırlı dua etmek yerine göz koyacak insan çok fazla o yüzden doğduğu güne kadar bile bilmemeleri benim ve bebeğimin en doğal hakkı ben burda da konu açmıştım bununla ilgili herkes kocanın ailesine söyleme dedi 😂
Rabiacyrn17 ummanela ben öğrendiğim gün bütün ailem öğrendi 🤣 daha kan testi bile vermemiştik eşime ya hamile değilsem herkes duydu demiştim hatta 🤣
bebisliozlem ummanela 17.haftamdayım kendi ailem dışında kimse bilmiyor eşimin ailesi ve akrabaları da bilmeyenler arasında öyle diyim sana sen düşün 😹
Kvrck-123 bebisliozlem karar sizin ben de söylemeyo doğru bulmuyorum doğuma gittiğimde öğrensinler gerçekten engerek yılanı çoook Allah’ım korusun nazarlardan sağ salim alalim kucağımıza.
Arzuanne Dmrhzn ilk ikiz kaybı olduğu için kızını 13. Haftada söylemiş, şuankini 5. Haftada söylemiş şaşırmışlar erken söylediği için şuan oğlu var yani yeni söylemiş ve ya jglu şuan ,5 hafta değil 5 haftadayken söylemiş sadece
Sinemphotographyy ummanela Biz duyar duymaz ailelerimize söyledik ama boş gebelik yaşadım. Söylediğime çok pişman oldum. Ve bir kez daha hamile kalırsam ailelerimize 3 aydan önce söylemek istemiyorum. Çok üzüldüler 😔
8mucizem8 ummanela bizimki ilk çocuk olduğu için onun heyecanından gidip eşim ailesine söylemişti 6 haftalık falandı keşke erkenden söylemeseydi ama işte 🙄
Srfclkkl 4 haftalıktı önce eşime söyledim ikimizde ilk üç aya kadar kimseye söylemeyelim dedik dedikten yarım saat sonra dayanamayıp anne babaları görüntülü arayıp söyledik 🤭
zelis63 ummanela bende yeni öğrendim şuanda annemle kız kardeşim biliyor eşime yarın doğum günü süprizi yapacam onun için bekledim aileyede 3 aylık olduktan sonra söylemeyi düşünüyorum eşim ağzını tutarsa 😀😀