ozgeerkan73 ummanela 4 haftalikken ailemin haberi oldu , digerlerin daha haberi yok . Şuanda 9 haftalık olduk 😊
ayse_29 ummanela öğrenince kendi aileme söyledim başkasına söyleme üç ay dediler. Dayanamadım bir hafta sonra komşuma söyledim bir saat sonra litrelik cam şişe halımda tuz buz oldu. Bekledim bekledim 10 haftalık iş arkadaşlarıma söyledim ertesi gün kanamam geldi valla çekiyorum galiba nazar olayını psikolojik
[silindi] ummanela Şuan yakınlarımız tek biliyor uzak akrabalar ve eşimin akrabalarından hiçkimse bilmiyor 8 haftalığız (2. Gebelik) 😂
Tugbacds Arseee işte benim kafa bende haftaya nerdeyse 7 ye gircem kimseye söylemedik gören öğrendi sadece 😂 eşimin ailesi de uzakta yaşıyo o yüzden haberleri yok 😂
Kdkdndnenne ummanela valla ben hemen söyledim herkese bu güzel haberi herkes duysun istemiştim size kalmış birşey
SuEmbal ummanela hamileliğimde ben kimseye söyleme taraftarı olmadım eşim herkese söyledi sonra sekiz haftalıkken kalbi durdu Bebeğimin tekrar rabbim nasip ederse hamile kalırsam kimseye söylemeyi düşünmüyorum eşimde öyle düşünüyor Artık gereksiz bence çok konuşulup göz önünde olmamak lazım bence 3 ayınızı doldurun sonra söyleyin çok istiyorsanız
Sevvooi ummanela ilkini 3 haftalıkken öğrenmiştim hemen herkese söyledim 14. Hafta kalbi durdu bebeğimin. Şimdi yine hamileyim 8 . Haftamıza girdik sadece anne babalar biliyor.
Amanguzelyavasyuru ummanela ilk hamileliğimde hemen söyledim çünkü söylemem lazımdı☺️ikinciye hamileyim sımdi sadece ablam birde en yakın arkadaşım biliyor
Sinemgndg ummanela 7 haftalıkken öğrendik öğrenir öğrenmez kontrole gidip ultrason fotoğrafını bizim aile grupuna artıp ailenin en küçük üyesi geliyor hazır olun demiştim 😂
fatos2404 ummanela 8+4’üz benim ve eşimin ailesi biliyor bide bi iki yakın arkadaşım 3 aylıktan sonra hisseden soran olursa söylerim ama sormazlarsa özellikle söylemem herhalde ☺️
Minikperi ummanela ben 2,5-3 aylıkken söyledim bence saklamanın bir alemi yok. Zaten 2 aylık öprenmiştim😅Yakınlarım var 6. ayda falan söylüyolar çok samimiyetsiz buluyorum ve arama mesafe koyuyorum sanki noluyosa 😂
minikmucizeemaak ummanela En yakın çevrem baştan beri biliyordu, cinsiyet öğrenince ufak bi paylaşım yaptık sosyal medya da
Cankuss35 ummanela ben hemen söyledim ama sosyal medyada paylaşmadım 🥹 herkes inan dua ediyor seviniyor nazar duası oku . Sonuçta illaki öğrenecekler sonradan görme gözükmek daha kötü bence
Arzuanne Dmrhzn ilk ikiz kaybı olduğu için kızını 13. Haftada söylemiş, şuankini 5. Haftada söylemiş şaşırmışlar erken söylediği için şuan oğlu var yani yeni söylemiş ve ya jglu şuan ,5 hafta değil 5 haftadayken söylemiş sadece
Gamzecanpolat Happydef Bende o düşüncedeyim kullar kader yazamaz eğer Rabbim evladı imtihan olarak verdiyse doğduktan sonra bile Allah korusun bir hastalık vs çıkabiliyor 😇
Gamzecanpolat ummanela İlk izne gittiğimizde 6 haftalıktı ailelerimize söyledik 3,5 aylıktı instagramda paylaştım bugün de cinsiyetle alakalı paylaştım nazara inanıyorum ama yer gök dua üzerine 😇