Canookii gncglozclk bende 33+3 teyim benim de sıklaştı gün içinde de hıçkırıyor gece falan da hıçkırıyor sağıma soluma döndüğümde falan 😂😂
gncglozclk mommys1 nette bile bununla ilgili arastırma yaptımda hıckırık cıkıyor hatta tek takıp ettim doktor kağan kocatepe bu sabah izledim hıckırıkla olan videosunu da baya da başarılı bi doktor belki biliyorsunuzdur
ElifKarata gncglozclk hareketleri olabilir mi acaba hissettiğinz o haftada hıçkırık zor gibi bilemedim 🤣🤣
gncglozclk ElifKarata aynı hareketi 2 3 dk ritmik bi şekilde yapıyorsa o hiçkırık bebek anne karnında 10. Haftada baslar hıckırmaya tabi o haftada hissetmezsin ben 19 da hissettim 🥰
yenidenanne34 gncglozclk ilk gebeligimde bende cok hissederdim oglumun hickirdigini ama gecen bi doktorun videosuna denk geldim anne karninda bebekler hickirmaz diyor onlar ritmik hareketlermis doktorun adi ali ekiz ve perinatolojj uzmani kendisi 🤷🏻♀️
gncglozclk yenidenanne34 bunu diyen doktora anlam veremiyorum gayette hıçkırıyor o bizim hissetimiz ne o zaman tekme attın da bile ardı ardına atmayan bebek hıckırdında niye 10 15 oluyor ritmik bi şekilde 😂
ElifKarata gncglozclk internette 4.ayda hıçkırmaya başlar yazıyor demekki herkeste farklılık gosteriyor🥰
yenidenanne34 gncglozclk valla iste o ritmik olarak kaslarını calistiriyor diyor mesela ritmik olarak kolunu acip kapatıyor veya ayagini uzatip çekiyor siz bunu hıçkırık saniyorsunuz diyo bende hep hickiriyor derdim 🤣
Canookii yenidenanne34 belki bazı zamanlar hıçkırık bazı zamanlar da ritmik hareketlerdir😂😂 bence en orta fikir bu
Fulya1993 gncglozclk ben gün içinde hareket etmese bile en az 3-4 kere hickirdigi için hareket ettiğini anlardım doktor a sormuştum ciğerlerini geliştiriyor hickirsin ne kadar güzel demişti güzel ve sağlıklı bir durummus yani
gncglozclk Fulya1993 bugün de benim oyle oldu cok sakın sadece hıckırıyor hareket etmedi bugun pek yarın bi olaydı da doktora bi gideydim bazem cok hareketli bazen degıl korkutuyor beni 😔
gncglozclk Gzdesri pıt pıt atıyor 3 4 dk suruyor kalp gıbı tekme atmakla arasında cok fark var ayırt edilebiliyor baya cok garip ve cok guzel 🥰