Minikmucizelere ebrulina bende oyle biiyorum ama e bebek internet stesinde baby turco uygun trendyolda sleppy o yuzden kafam karisti disardaki marketlere daha bakma firsatim olmadi
ebrulina Minikmucizelere ben alırken ebebek mağazasında bakmıştım öyle görmüştüm tabi yerden yere değişiyordur ☺️
Bebitom72 Minikmucizelere haklısınız gerçekten. Bende öyle denedim hep. En son önlem bez kullandım. ☺️
Mine09 Minikmucizelere acikcasi bende sleepy aldim 1 ay kaldi doguma ve cevremde prima molfix alanlar pisman oldu sirf pahali ve marka diye denemisler ama fayda etmemis pisik yapmis yani bebege bagli aslinda ilk baslarda bence sleepy kullan sleepy alip da pisman olanini gormedim cevremde bende denicem insallah iyi olur :) az al belki degistirirsin
Minikmucizelere Mine09 aynn bende pahalidan yana degilim uygun olanini denemek istiyorum once ama iste hangisi daha uygun bilemedim😅
edadm Minikmucizelere baby turco daha uygun alacaksanız trendyoldan değil e bebekten alın 60 tl oynuyor sanırım arada
Minikmucizelere edadm ben trendyola baktim sleppy uygundu e bebege baktim baby turco uygundu ama trendyolla e bebek arasinda hangisi uygun bilemedim e bebek mi daha uygun o zaman oradan mi alayim ztn sadece 1 numara alcam pisik yapmazsa oyle devam edicem🙂
Sayrkann Minikmucizelere bence sleppy dışında herşey alınabilir . Ben indirimden Molfix aldım stok yaptım oğlumda da kullandım memnun kaldım kızımda da kullanacağım inşallah .. sleppy çok sizdiriyor
Minikmucizelere Sayrkann molfix maliyetli olucak biraz da askeri ucretle o yuzden ilk biraz daha uygunlari denemek istiyorum🙂
ikibaloglanannesi Minikmucizelere kalıbı küçük değil. Oğlum su an 9 aylık. 2895 doğmuştu doğduğunda baby turco kullandık sızdırdı.
Minikmucizelere ikibaloglanannesi ay hangisini sececegimi sasirdim bazilarina iyi gelen digerine kotu geliyo sana kotu gelen baskasina iyi aman en iyisi birine karar verip denemek baska care yok😅
Sayrkann Minikmucizelere 2 paket bez aldım canım 1 numara ve 2 numara toplam 228 tane var içinde 330 TL oldu