Minikmucizelere ikibaloglanannesi pure baby kucuk diye okudum bi kac yerde oyle mi peki Kac kilo dogdu bebisiniz
ikibaloglanannesi Minikmucizelere kalıbı küçük değil. Oğlum su an 9 aylık. 2895 doğmuştu doğduğunda baby turco kullandık sızdırdı.
hellomama Minikmucizelere evet disneyli olanın 5 numarasını 2.44 e aldım geçen ay ben çok çok memnunum
Minikmucizelere mefo ayy onu mu denesem napcami sasirdim uygun fiyatli olani deneyeyim pisik yaparsa degistiririm diye dusunuyom aslinda
mefo Minikmucizelere bez pişik yapmaz uzun süre cisli bırakırsan pişik olur depantol pişik kremi al ben jeneyy kullandım bim baya da iyi bez yani dışarı cikarmadi
ebrulina Minikmucizelere henüz kullanıp tecrübe edemedim ama baby turco önerisi çoktu diye bir paket aldık eğer pişik falan olmazsa devam edeceğiz olursa da sleepy bio natural olanı deneyeceğiz
Minikmucizelere ebrulina bence bi paket alip denicem ilk etapta ama iste karar veremiyorum sleppy mi baby turco mu bu kararsizlik cok zor😅
Bebitom72 Minikmucizelere merhaba. Ben her ikisini de kullandım. Sızdırma yapıyordu. Ama önlem aldım. O marka hiç yapmadı sızdırma. Oğlum 2 yaşına yakın halen devam ediyorum. Tavsiye ederim. Tabi sizin bebeğe alerji yapmazsa çok iyi olur. Bulunduğum şehirde toplu halde uyguna alıyorum.
Minikmucizelere Bebitom72 ay kafam corba oldu ne alicami bilemedim aslinda bi paket alip denicem sadece iyi gelmezse degistiricem ama hala karar veremiyorum😅
Elifecemom Minikmucizelere ben ilk prima aktive bebek kullandım pişik yapmıştı sonra sleppy natural aldım 2 yıldır bı sorun yaşamadım, yeniden hamileyim sleppyle devam ederim yenisinde de
edadm Minikmucizelere baby turco daha uygun alacaksanız trendyoldan değil e bebekten alın 60 tl oynuyor sanırım arada
Bebitom72 Minikmucizelere haklısınız gerçekten. Bende öyle denedim hep. En son önlem bez kullandım. ☺️
Elifecemom Minikmucizelere bende babyturcoyu çok duydum ona mı geçsem diye de düşündüm, geçen gün arkadaşım kullanıyordu fiyat farkı çok var mı dedim aşağı yukarı aynı fiyatlarda dedi, sleppy den babyturcoya geçmiş o da memnunum dedi
Kiwitoveannesi Minikmucizelere sleepy canım oğluma 1 buçuk yaşına kadar kullandım ikinci doğum için yine aynı bezi aldım oğlumu hiç pişik yapmadı çok memnunduk ama Bi ara bayb turcodq almıştık aylık paket oda çok güzeldi taşırma sızdırma pişik yapmamıştı
Minikmucizelere ebrulina bende oyle biiyorum ama e bebek internet stesinde baby turco uygun trendyolda sleppy o yuzden kafam karisti disardaki marketlere daha bakma firsatim olmadi