Mihrimaahh Boncukk123 çok iyi genelde asistanları bakıyor erkek asistanı çok ilgili kesinlikle tavsiye ederim 😊
Boncukk123 Mihrimaahh aahh ah canım ıkı defa gittim Prof diye ilk asistan cok ilgiliydi selman hoca ikinciye tekrar Nermin hocaya sıra alma sebebimdi cok ilgilendi eşimi aldı gösterdi bebegi güler yüzlüydü falan ikinci asistan bayandı suratsız tripli bebeğimi göstermedi kalp atışı dinletmedi yat kalk çık dışarı diye konuştu bin pişman oldum ona aldığıma ama selman hoca olur yine zannettim sımdı degıstırdım doktoru asistanlar sürekli farklı olması hoşuma gitmedi herkes bi alem
Mihrimaahh Kızlar eğitim araştırmada özgür çot tu sanırım giden varmı 15 haftalık olduğumuzda randevumuz var cinsiyet söylermiki gidenler varsa memnunmuydunuz
Senaemill Mihrimaahh kuzum ben o doktora gitmedim araştırmada Günay duman bide hilal uslu yuvacidan memnunum hoş geldin bu arada 🥰
Mihrimaahh Boncukk123 yaa çok üzüldüm ben ilk kalp atışında o kadına denk gelmiştim dinletti ama fotoğraf falan vermedi hiç
Mihrimaahh Senaemill hoşbuldum canım 🥰 günay beye devamlı gidiyordum ama maalesef şu sıra randevu vermiyor mhrs cinsiyet için merak ediyorum 😂
Boncukk123 Mihrimaahh bu ay o kadar heyecanla gitmiştim ki canım bebeğimi kıpırdarken bile hic görmedim daha kursagımda bıraktı Rabbim karşılaştırmasın öyleleriyle
Nesekilic Mihrimaahh o adama nasıl gidiyorsunuz ya oğlumla gittim diye muayene etmedi beni. Oğlumu bırakacak yerim olmadığını söylediğim halde.
Mihrimaahh Nesekilic banada aynı şeyi yaptı canım kızımı dışarda birine bırakmamı söyledi hiç tanımadığım birine zamanı zamanını tutmuyor bi çok iyi bi çok kötü
Blackkcat Ben de Sakaryadanım kızlar,Şenol Şafağa gidiyorum,detaylıda yapıyor riskli gebeliklerede bakıyor ama op.dr tabi,650 muayene ücreti çok detaylı anlatıyor her defasında 4d görüntü veriyor,uzun uzun inceliyor