Hanimeller ezgitrmn96 ben cam siliyorum temizlik yapıyorum bi eşimle korunmasız ilişki yapmadım onu da eşim yanaşmıyor 😂
Zehross03 Hanimeller kızzz bebekmi gelmiyorr bende 40 ın çıktı adet gelmiyor sandım kidsteyim sandım bide ouahahshshsj haykırdım ozaman sana tavsiye ben tuvalette hafif hafif ıkındığım ve bütün gün yürüdüğüm akşamı suyum geldi 😀
Hanimeller Zehross03 Allah seni bende diyorum 40. Hafta nasıl erken oluyor 😂😂😂😂 ay sesli güldüm 😂 kız zamanı dolmayan bebek gelmiyor bence yine denerim ama ıkınıyım bari
gokyuzununogrencisii Hanimeller 40+1 olmayı bekle inşallah yarın dogurursun kız 😂😬 benim öyle olmuştu da
Melike_02 Hanimeller her gece dua ediyorum Allah’ım bugün doğurayım diye ama tık yoookkk ❤️ Bebişimin hareketlerinde yavaşladı artık alanı daraldı
Hanimeller Melike_02 evet ya çok az hareket ediyor oda benim dokunup uyandırmam lazım ufak bir hareket ediyor sonra yine duruyor
Sedefkitir12- Mnktrtamnk 26 haftalıkken bas asagı pozisyonda kanala yakındı yumuşama vardı bide kanamam olmustu