Melike_02 Hanimeller bende öyleyim hala bekliyorum. Artık kendimi kaldıramıyorum aşşağıya çok baskı yapıyor 😅
ezgitrmn96 Hanimeller bizde 40 olduk tık yok squatta yapıyorum yerkeride sildim elimle daha napayım bilemedim 😤
Nesfur41 Hanimeller 6 7 hurma Ananas Günde 4 bardak ahududu yaprağı çayı Aksak yürüyüş Cinsel ilişki Bütün tuşlara bas 😂😂
Sedefkitir12- ezgitrmn96 onların hiç faydası olmuyo bence benişler kendilerinin geleceği zamanı kendileri belirliyor 😅😅😅 benim 26 haftadan sonra erken dpgum riskim vardı 39 +6 da geldi 😅😅😅
Hanimeller ezgitrmn96 ben cam siliyorum temizlik yapıyorum bi eşimle korunmasız ilişki yapmadım onu da eşim yanaşmıyor 😂
ezgitrmn96 Sedefkitir12- kız 40 olduk daha ne zaman gelcek ya bu bebeler 🥲 suni ve sezaryen ihtimallerinden korkuyorum 😪
Sedefkitir12- ezgitrmn96 ben ilk gebeliiimde normalden sezeryana döndüm açılmam olmuyodu bilsem baştan sezeryan olurdum o kadar sancıyı çekmezdim
ezgitrmn96 Sedefkitir12- bende ondan korkuyorum işte benimde açılmam yok ve sunidede ol azsa diye korkuyorum devlet takipli oldugum için ilk öncelikte suni vallahi her saniye dua ediyorum müdahalesiz gelsin kızım diye ama o da içeriyi sevdi🥲😑
ezgitrmn96 Esenglylmazz 39+4te 3600dü ama 200-300 gram eksik olabilir demişti simdiki kontrolümde cuma günü güncel nedir bilemiyorum
Sedefkitir12- ezgitrmn96 sağlıkla gelsin inşallah sıkıntısız bi şekilde 🙏 devlette kolay kolay sezeryana almıyorlar diye biliyorum
ezgitrmn96 Sedefkitir12- evwt 41 haftaya kadar beklicez hala doğmazsa yatıs verip suni denicez yine doğmazsa son care sezaryen olcak dedi günler gectikce agırlasıyorum
ezgitrmn96 Esenglylmazz normal tabikide benimkide 39da o civardaydı suanda 52 cm sanırım daha uzadımı bilmiyorum 🤣
Zehross03 Hanimeller kızzz bebekmi gelmiyorr bende 40 ın çıktı adet gelmiyor sandım kidsteyim sandım bide ouahahshshsj haykırdım ozaman sana tavsiye ben tuvalette hafif hafif ıkındığım ve bütün gün yürüdüğüm akşamı suyum geldi 😀
Melike_02 Hanimeller her gece dua ediyorum Allah’ım bugün doğurayım diye ama tık yoookkk ❤️ Bebişimin hareketlerinde yavaşladı artık alanı daraldı