Kızlarrrr bilginize ihtiyacım var . 27+1 iz bugün ilk gebeliğim daha dün doktor kontrolüm vardı . Herşey yolunda dedi doktor , bir haftadır karnimda aşırı sertleşme ve ağrı oluyordu ara ara doktorum yalancı Sancı olduğunu artarsa kesinlikle muayeneye gelmemi söyledi ama ben kastettiği artış ne sıklığı ne onu sormayı unuttum . Bugünde 2 saattir kasıklarımda ve karnimda sürekli bir ağrı vardi 4 kerede bu çok şiddetlendi . Şuan da da bel ve karın ağrım çok fazla dayanılacak gibi değil bebeğimde olduğundan fazla hareketli sizce ne yapmalıyım.

Medineuyanik şuan aynılarını yaşıyorum ama benim günüm geldi 39+6 kasıklarım fena ağrıyo yürüyemiyorum ve 2 sattir inanılmaz hareketli inanılmaz hemde hiç durmaz mı durmuyor bence siz hemen gidin

Medineuyanik bu arada bahsettiği sıklık düzenli bi şekilde dakika tutucaksınız ağrının geldiği dakika ve kesildiği dakika sonra bi sonraki geldiği dakika aralığı artık 5 dakikaya düşerse doğum başlamış demektir

mavisahinn uff çok garip bir durum ya böyle birde regly ağrısı gibi bacağıma da vuruyor ağrı , annemin doğumları hep 34-35 haftada olduğu için doktorum annene çekmiş olabilirsin diyordu ama bilmiyorum ya biraz daha izlesem mi acaba çünkü doktorum yok şuan hastanede kurum dışı doktor nöbetçi sabaha kadar devam ederse bir kontrole mı gitsem acaba sabah

Medineuyanik bence siz bi gidin illa dpntorunuza görünmek zorunda değilsiniz en azından bi nst ye bağlarlar gerçekten sancı varmı bi bakarlar ben bi duşa girip gidicem