birmucize1 Canangokdmr kese 5 haftayla uyumlu dedi kese ve yolk sac goruldu dedi sadece cuma gunu doktoruma gidicem
Meneksem birmucize1 bende 8 haftalığım canım benimde oldu bu hafta kaç doktora gittim kırmızı olmadığı için bir şey yapmadılar bebeği ve kalp atışına baktılar o kadar sen gittin mi doktora
birmucize1 Meneksem evet kuzum cuma gunu gittim bi problem yok ama her ihtimale karsi progestan yaziyorum dedi 2 sabah 2 aksam fitil seklinde kullaniyorum suan cumaya tekrar cagirdi nasipse kalp atisini duyucaz 🥰
Gamzealptkn Meneksem progestan flan başladılar mı benmde adet tarihime göre -4+1 haftalk beta hcg 9la öğrendim 2 gn snra 30 oldu ama kanamam var kırmızı değil benmde kahverengi
Meneksem Gamzealptkn hiçbir şey vermediler 4 Özel 3 devlet hastanesine gittim yatıyorum öyle geçiyor az az geliyor
Rabiagzlcn Benım 9 gundur devam edıyor keseyı gordük ama cok tedırgınım bu kadar uzun surdumu sizlerinde herhangı bır ılac vermedı sadece ılıskı yasak demıstı
Gamzealptkn Meneksem inşallah benmde geçer yaa benm daha çok küçük oldğu için kimyasal olablir dediler salı tekrr kan vercem 🥺🥺
birmucize1 Meneksem benimki peceteye sildikce damla seklinde geldi sadece bi kac defa ona ragmen her ihtimale karsi diye verdi sana neden vermediler cok sasirdim
Gamzealptkn birmucize1 kahverengiydi vişne çürüğü oldu kırmızıya döncek diye korkuyorm ama daha önce de kimyasal geçirdm doktor kırmızı olmadğı sürece skıntı yok demşti hcg verdm değer düşmüştü hep kahverengi geliyodu
birmucize1 Gamzealptkn tekrar kan verdinizmi kese bebek duruyormu yani doktor hicbise demedimi boyle arafta kalmaktan bunalirim suanki durumda bile bunaliyorum saglikli diyor doktor ama neden geliyor
Gamzealptkn birmucize1 daha değerim 30 geldi bugn çok yeni kese fln yon o yüzden korkuyorm kimyasal olcak diye salı kan vercem