Hamilelikle birlikte aşırı terleme
kimse yok mu cidden :/
Bende hamileliğimde aşırı terlemeye başladım özellikle uyuduğum zaman su gibi olmuş halde buluyorum kendimi öyle uyanıyorum ter kokuyor gibi hissediyorum eşime de soruyorum ter mi kokuyorum diye psikolojik olarak hissettigimi söylüyor ki normalde asla terleyen ter kokan biri olmadım çok ozenliyimdir
Normalde pek terlemediğim için bu durum beni biraz fazla etkiledi sanırım😂 inşallah ilerleyen zamanlarda geçer
144355 benimde koltuk altım ve özel bölgem çok terliyor ve terim çok kokmaya başladı hamilelikte ha birde koltuk altı kararması var 😅😅
Ay ben onu 38 inci hafta yaşamaya başladım sürekli duşta hayat gibi çok kötüydü yaaa. Birde şimdi kış geldi soğuktq oturuyorum resmen.
Melike_4949 Cok ilginc cidden bende de koltukaltım cidden kötü kokuyor ve roll-on vs de işe yaramıyor.
Melek-Gundogdu Sizinki yine de sonlarda başlamış biz daha yemi 10 haftalık olduk 😂
144355 yok yok hiç faydası yok roll on kaşıntı yapıyor bende birde kullanmıyorum pek
Melike_4949 Umarım doğumsonrası geçer ne diyelim. Bana tuhaf gelmişti ama demekki sadece bende olan bir durum değil.
Bende bir de tüylerde azalma oldu zaten sarışın biriyim pek kıl tüy yok olan da az çıkmaya/ yavaş çıkmaya başladı 😂
144355 benimkide köküne tohum ekmişim gibi Çabuk uzuyor 😅😅 inşallah doğumdan sonra lazere gidicem