Gayee16 Seninle aynı haftalarda bende bu problemi yaşadım çok kötü maalesef ben kuru eriğin faydasını çok gördüm bol kuru erik kayısıdan daha çok işe yaradı bende
matmazellayy Gayee16 Ben daha hiç birşey denemedim kuru kayısı erik kefir birde zeytinyağı önerilerini deneyeceğim faydası olur inşaAllah
m-t matmazellayy Aslında bı ilaç var bana da doktor kabız olunca vermişti. 2 kullanımda ishal oldum ama öyle böyle değil çok etkili. Fakat ilk 3 ay kullanılmıyormus. İsmi magnezi kalsine toz halinde suya karıştırıp iciyorsun doktoruna sor öyle kullan ama.
Belkis1 m-t ya ben kullanıyorum birkaç gündür bana mısın demedi ölçü kaşığı iki uçlu küçük tarafıyla günde 2 ölçek içiyorum ondan mı acaba içerisindeki kağıtta öyle yazıyordu doktor da günde 2 ölçek iç demişti
December matmazellayy ilerleyen haftalarda bebek de bağırsaklara baskı yapıyor onun etkisiyle de durum zorlaşıyor Allah yardımcımız olsun.
matmazellayy December Allah razı olsun sağlıklı olsun da artık napayım bu durumum inşaAllah tez vakitte geçer denedim yazılanları rutin haline getirmem lazım
Parsmommy matmazellayy kefir kesinlikle mükemmel çözüyor bir sabah bir akşam içiyorum sıfır bağırsak sorunu sıfır gaz . Migrosta kefirzadem var o tamamen doğal
matmazellayy Parsmommy Teşekkür ederim canım başka marketlerde de satılıyor mu bir bilgin var mı migrostan alışveriş yapmıyorum da onun için soruyorum
dodu0207 matmazellayy kesinlikle sade kefir öneririm. Hergün 1 bardak rutin içiyorum ve bu sıkıntım tamamen ortadan kalktı. Gebelikte genelde oluyor
dodu0207 matmazellayy ben eker markanın tadını kıvamını cok begeniyorum. Her markette var altınkılınç da güzel marka olarak
Parsmommy matmazellayy kefirdanem ve kefirzadem ikisi aynı firmanın file markette ve online sitelerinde satış varmış canım oradan bakabilirsin. Instagram adresleri de var
Tgbalp matmazellayy bi su bardagina 2 kuru kayisi atin geceden sabaha kadar beklesin sabah ac karnina icin ve kayisilari yiyin 4 gun ust uste yapin faydasini ilk gunden goruceksiniz
matmazellayy Tgbalp Allah razı olsun burayı yüklediğim iyi olmuş bir sürü kişinin yardımı dokunuyor çok teşekkür ederim 😊😊
Eylulpera matmazellayy kayısı hoşafı yapıp iç kayısıları da ye bana çok iyi geliyor kuru incir de yiyorum kabız olduğum da, geçmiş olsun.. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle 🤗
matmazellayy Eylulpera Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun rabbim evlatlarımızı sağlıkla büyütmeyi kucağımıza almayı nasip etsin 🥰