matmazellayy Of kizlar gerçekten çok ciddi derecede kabızlık sorunu yaşıyorum ve kasıklarım ağrıyor artık ne önerirsiniz 7+2 deyim internetten bakınca da yok şu zararlı bu düşürür korkuyorum birşey denemeye de
December matmazellayy kız kabızlık deyince herkesin aklına benim gelmem lazım 😁 üç aydır kabizim başlığı görünce kendim açtım sandım 😁 sabahları kuru erik ustune sıcağa yakın bir bardak su iç. Gün içinde bol su ve lifli yiyecekler yemelisin. Meyve olarak armutu tavsiye ederim. Ve her gün bir bardak kefir. Bunlara rağmen kurtuldum mu tabii ki hayır ama biraz daha rahatlatiyor. Başka çare yok maalesef.
Rumeysaguneyyy matmazellayy canım kesinlikle kuru kayısı hoşafı yap ve sürekli tüket benim kadar çeken olmasın yürüyemiyordum resmen açısından çok iyi geldi ve aynı gün rahatladım çok şükür
matmazellayy Blueberry0 Çok Teşekkür ederim ya gerçekten çok zor bı durum hergun mu iciyordunuz kefir yoksa haftada 1 2 defa mı
Minigiim-vebenn52 matmazellayy sade kefiri zaten şimdiden hergün içmeye başlayın bebeğe çok faydalı ve sindirim sistemini de düzeltiyor
Merve95281 Multivitamin kullaniyorsan kesinlikle o yapıyor. Efamom elenatal hepsini denedim. Hepsi aynı 11. Haftada pes edip bıraktım. Ne kabızlık kaldı ne beni acillik yapan gaz sancısı.
matmazellayy December Bende 2 aydır böyleyim ama bitmiyor ya artıyor daha da geçer diyorum yok her hafta da kötü oluyor
Adenks matmazellayy ıkınmaktan geberiyordum kuru kayısı ye ama böyle iyice çiğne her gün zeyitn yağı içmeyi alışkanlık haline getir bol su tüket salata ye bağırsakları çalıştırıyor
matmazellayy Adenks Bende öyleyim işte internette de herşeye bebeğe zararlı diyip düşürür diyip duruyorlar insan bişey de yapamıyor ama bu yazılanların hepsi denicem gerçekten çünkü çok sıkıldım psikolojikmen bile etikleniyor insan
December matmazellayy ilerleyen haftalarda bebek de bağırsaklara baskı yapıyor onun etkisiyle de durum zorlaşıyor Allah yardımcımız olsun.
lllllaliyeva Bol bol su için ve akşamdan 4-5 tane kaysını suda bekletin sabah aç karına yiyin suyunu da için Ama suyu çok olmasın sadəcə üzerine gelicek kadar
Newmommyy matmazellayy sana doktorumun tavsiyesini veriyorum. 1 saate tuvalete çıkardı beni. Sabah aç karnına ılık suyun içine 1 tatlı kaşığı zeytinyağı döküp hemen iç. İşe yaradığını göreceksin.