blacklove Esmstf muayenede bugün döndüğünü öğrendim bebeğimin Insalalh seninkide doner sancisiz yaparsin
blacklove Esmstf ziyapasaya mi guzel yalıya mi gidiyorsun canim 😘 herkes memnun doktordan özellikle doğumda
UlkerSD blacklove arkadaşım gidiyor ona biliyorum iyi bi doktor ama ben Yasemin hanımdan da çok memnunum zaten hastanenin genel olarak tüm doktorları iyi 37+5 im zaten bişey kalmadı da
Elena blacklove Emin’im iyi bir Dr olduğundan.ben tabi ilk gebeliğimde de Ebru Hm normal doğum yapmıştım.şimdi ise ikiz gebelik 30 hafta.bende çok nemnunum🤗🙏herkese acısız doğumlar 😊
Esmstf blacklove normal muayene ediyo dimi vajinal degil bide kuzum bise soracam aclik tokluk nasil oluyodu kiz bana soyledi ama bebege bakacam die tam duymadim😂😂😂
blacklove Esmstf Allah seni 😂 karından muayene ediyor canim açlık toklukta sabah sekizde kahvaltıni yap iki saat sonra tahlil ver canim bende gecen hafta yapmıştım 😘 bana bayram bey boyle söylemişti sende mi mustafa avsine gideceksin kuzum
Esmstf blacklove ayyy kuzum valla tovbe kime gidecem bilmiyom sadece istem kagidi var elimde😀 ben bebegi gorunce dunyayi unutuyorum😍😍😍
blacklove Esmstf zaten tek mustafa avsin bakıyor radyolojide başka doktor yok zaten canim 😘😍 bende öyleyim valla bak bugun tahlillerimi göstermeden gelmişim 🤦♀️😐