KuzeyinAnnesi10 Yesim0722 valla duyan oy yeme falan diyor ama doktorum abartmadan herseyi ye dedi bana canim ne çektiyse yedim kola da içiyorum pizza hamburger yiyorum hiç yemediğim bisey olmadı kokoreç bile yedim bildiğim güvenilir yerlerden yiyorum.
An53 Yesim0722 Neredeyse her şeye dikkat ediyorum. Evimde asla kimyasal temizlik ürünü yok. Bulaşık tableti elde yıkama deterjanı yer temizleyici çamaşır suyu her şey ama her şey bitkisel. Just green markasını kullanıyorum. Hele çamaşır suyu asla kullanmıyorum. Çamaşırlar green clean markası ile sıvı deterjan ve yumuşatıcı ile yıkıyorum. Tamamen temiz içerik. El kremlerim güneş kremim çatlak kremim siveno hepsi doğal. Makyaj malzemelerimin hepsi Yves Rocher. Zaten çok makyaj yapmıyorum bi tek göz altı kapatıcısı kullanıyorum ordan aldım. Yıkandığım şampuan yine siveno. Sabun bildiğimiz aktardan aldığım doğal sabun. Diş macunum agarta doğal diş macunu. Yüz yıkama jelim incia. İşte böyle evimde asla kimyasal kullanmıyorum. Bu sebeple istediğim yemeği yiyorum ben zaten bebeğime çok iyi bakıyorum. Başta çok zor geldi ama biraz araştırınca bu doğal hayata geçtim. Aklınıza bir şey takılırsa sorabilirsiniz.
Aleynagunal Yesim0722 ben cipsi yemiyorum canım çok istiyor ama eşim izin vermiyor hem normalde zararlı diye hemde tuzlu diye tansiyon sıkıntım olduğu için tuz yasak onun için yiyemiyorum çikolata hamburger yedim hatya ilk dışardan verdik yeni tasinmistik ondan sonra marketten hamburger için kıyma ve ekmeğini soslarini alıp eşim evde yaptı 3 tane falan yemiştim kolayla falan kolayida fazlasina kaçmadan tükettim bak şuanda da canım istedi hamburger 🤣🤣. Şuan kaynanam gildeyim 12 gün sonra doğumum var 20 günlukken evimize gidicez o zaman sözü var eşimin yaptircam yicem bol bol 🤣.
fatos2404 Yesim0722 mümkün olduğunca hepsinden uzak kalıyorum canımın istediği bişey olursa evde yapmaya çalışıyorum cipste geçen eşim aldı da geldi yedim mide bulantısı yaptı bende iyi oldu yemem bi daha 😂😂
Zuleyhadere25 Yesim0722 asitli içecek içmiyorum cips vs de henüz yemedim çikolata meyve suyu yedim içtim
Defocuk Yesim0722 döner pizza burger bunlari eşimle yemeği cok severiz genelde hafta sonları dışarda yiyoruzda ama cips ve kolayi sadece tadımlık yedim ictim genelde meyve sulari flnda cok sevmem sadece su icerim 😄
gncglozclk Yesim0722 kızım olcak eşki yersin derler ya canım 30 hafta boyunca sadece cıkolata ve pasta istedi halada oyle gerı kalan fastfood yemiyorum normal hayatımda da sevmezdim ama çikolata delisi oldum 😂😂😂
Yesim0722 An53 harikasınız valla ama geçiş zaman almış olmalı.. Bir anda her şeyi değiştirmek,, Siveno’yu bir çok kişiden duydum.. Ben de geçiş yapayım ivedilikle.. Güzel tavsiyeleriniz için teşekkürler..