crazymommy Dogiskoomom Ne kadar erken vermiş gününüzü doktor 🫠 Benim sezeryan olacağım ilk günden belliydi kendim istediğim için ona rağmen 36+2 yim daha bugün gün aldım 39+0’ a 4 Aralığa 😂 Sağlıkla gelsiin 🥰
LavinsMom crazymommy evet bana da soylemedi 35 den sonra gun veririm dedi . Ama tahmini aralik 25 falan sonrasi gibi biseyler dedi. Demekki bazen daha erken gun verile biliyormus
Loyabloom Benımde 35+2 bugün. Bebeğimin kafası ve göbeği 2 hafta onden gidiyor ama normal için uygun dedi çatı muayenesinide 40 haftaya kadar gelmezse öyle yapıcaz
Dogiskoomom crazymommy valla doktordan doktora degısıyor demekkı. Ya da sıkayetten sıkayete. Catı muayenemı de zzorunlu olarak cok erkem oldum ben. 28 de . Hep dedı doktorum normal 15 ocak sezeryan olursa 10 gun öncesı dedı. Bugunde ırı cıkınca bebegımız 4 ocaga karar verdık. Benım esım asker ve surıyede doktorum da bu durumu bılıyor onun ıznını tam o zamana ayarlayabılmesınınde etkısı olabılır. Ama ben kalkıpta hocaya ılla gun verın demedım. O konusunu actı konustuk karar verdık
Mervveeeee Dogiskoomom canım seninle aynı haftayız şuan görünce biranda duygulandım maşallah sağ Salim kucağımıza alalım bebişlerimizi 🙏🏻☺️
Dogiskoomom LavinsMom 40 haftam 15 ocak benımde. Sezeryan olursan 10 gun once alırız demıstı hep. 5 ocak . Dedım 4 olsun ozaman . 04.01.2024 uyumlu dıye. Aramızda bır hafta var senın bebıste 1 ocakta alınabılır sezeryanla ozaman ıkı gunun lafı mı olur 🤣🤪
LavinsMom Dogiskoomom kizz bende 04.01.24 istiyordum 😄 benim kendi dogum tarihimde 06.01.96 dedim cocugumda da uyumlu olsun 🤣
Dogiskoomom Ee yapacak bısı yok ozaman 39 da gelecek beben o zamana kadar normal sancınla gelmezse tabı 😍🤣
Filiz_76 Dogiskoomom devlet mi özel mi bide çatı muayenesi için erkendegilmi haftaya 33 haftalık olcam korktum ya
Dogiskoomom Filiz_76 özel kuzumm. Benım sıkayetım vardı ondan 28 de yaptı ama 34 de tekrar yaparız demıstı o gun
Feyza_d LavinsMom bizimde 31+5 oldu bugün 5 ocak gün verdi neden erken verdi ki sana 39 da alacak benimkini de
LavinsMom Feyza_d henuz bi gun vermedi bana tahmini olarak soyledi 25 aralik sonrasi. Bilemiyorum bebek gelisimi falanla alakali galiba. 35 de check up var o zaman gun vericek . Bakalim ne zaman olucak 😍
Feyzabeyoglu Devlet mi özel mi acaba? Ben devlete gidiyorum 35 haftalık oldum hala gün vermedi doktorum🥲 6 aralik istediğim tarih, esimin de dogum günü olduğu için. İki hafta öncesinden belli olmuyor ameliyat tarihlerim diyor 🥲
Filiz_76 Dogiskoomom şimdi 33 haftalık olcam çatı muayene Si mi yapcaklar acaba korkuyorum yaa hazır değilim 🥹🙄😀😀😀
Dogiskoomom Filiz_76 valla benım 28 de olmasaydı 34 de yaparım demıstı doktorum senın doktorun ne der bılemem 🙈😍