Dogiskoomom Kızlar bugun 31+2 yız son adete gore. Bugune kadar makat geliş olan kızım baş gelişe dönmüş. Kafamız 33 karnımız 31+5 gozukuyor. Kılomuz 1900 gram. İri bebek dedi. Sezeryan olacagız 4 ocakta ınsallah 😍 aynı bedende son 7 hafta 🥺🫶
Bartumommyyy Dogiskoomom Sezeryan seçimini siz mi yaptınız doktorunuz mu dedi benim de bebeğim haftasına göre önden gidiyor da o sebeple soruyorum
minibebisim Dogiskoomom ay bunu okuyunca tüylerim diken diken olduuuu 29+4üm ama bebiş 10 gün ilerde gidiyo 🥹 benim de mi böyle olcak acaba 🥲🥲
Dogiskoomom Çatı muayenesinde kanal dar dendı. Bebekte iri bebek kafası buyuk. Bu yuzden sezeryan. Doktorum sordu normal dogumda sıkıntı yasayabılırsın sen yada bebek dedı. Sezeryan olsun hocam dedım. Gun verdı.
Filiz_76 Dogiskoomom devlet mi özel mi bide çatı muayenesi için erkendegilmi haftaya 33 haftalık olcam korktum ya
Dogiskoomom minibebisim valla kuzum catı muayenesı yapmadan bısey dıyemezler sanırım. Catın musaitse ırıde olsa normal dogurabılırsın.
serapbttl Dogiskoomom ahhh istediğim tarih 😍 bizim nikahımız o gün oldu o yüzden o gün istiyorum inşallah nasip olur 😍 sizde sağlıkla ve kolaylıkla kucağınıza alın inşallah 🥰
Dogiskoomom serapbttl ayy hadi bakalım ınsallah senın bebısınde o tarıhte gelır 😍 bu arada amınn canım 🤲🏻
Bsrbyrk znkara günü o haftalarda mı veriyorlar hep benim 22sinde kontrolüm var şimdi 29+3üz acaba bana da verir mi gün bebiş iyiydi en son 🤨
Dogiskoomom Bartumommyyy canım benım vajınada batma ve agrı oldu 28 de o zaman yaptılar catı muayenemı. 34 de tekrar yaparız demıstı doktorum ama bugun kafa buyuk cıkınca konustuk anlattı boyle boyle dıye karar verdık
znkara Bsrbyrk benim 2. Gebeliğim ilki sezeryandı yine aynı doktora gidiyorum 28 haftadan sonra yılın atlamasını istiyorum aralık sonuna gelmesin diye konuştuk o da 2 ya da 3 ocakta alırız dedi 39+ larda olmuş olacağım
Dogiskoomom Bsrbyrk valla kuzum catı muayenesınden once vermıyor sezeryan ıcın normalde. Ilk gebelikse tabı. Sen bı sor dılersen
Dogiskoomom Hnd3535 28 de yapmıstı canım catı muayenemı sikayetim vardı o yuzden . 34 de tekrar yapacaktı ama kafa buyuk cıkınca bugun konustu anlattı bende karar verdım
LavinsMom Dogiskoomom 32+2 olan ben yaa o zaman aralikta mi sezeryan olucam ocak istiyordum ama 😄 doktor da aralik 25 falan sonrasi dedi ama ben hic olmazsa 1 ocak istiyordum 😄 acaba uzata bilirmiyim zamani 🫣
Dogiskoomom LavinsMom 40 haftam 15 ocak benımde. Sezeryan olursan 10 gun once alırız demıstı hep. 5 ocak . Dedım 4 olsun ozaman . 04.01.2024 uyumlu dıye. Aramızda bır hafta var senın bebıste 1 ocakta alınabılır sezeryanla ozaman ıkı gunun lafı mı olur 🤣🤪
Feyza_d LavinsMom bizimde 31+5 oldu bugün 5 ocak gün verdi neden erken verdi ki sana 39 da alacak benimkini de
Birdadaskizi LavinsMom kac haftalıksınız suan ben 32+6 1 ocaga gün aldım. Doktor 28 aralık olsun dedi bende 1 ocak olsun dedim oda tamam bebek beklerse ben beklerim dedi.