Evet kızlar beni tanıyan vardır aranızda mutlaka burda bu postu aşacağıma asla inanmazdım. 2 senelik evliyim 1.5 senedir çocuk istiyorduk nasip olmuyordu . Kısaca sürecimden bahsedip umutsuz olanlara umut olmak istiyorum. 4 defa çatlatma iğnesi tedavisi 5 defa Klomen tedavisi , rahim filmi . Sayısız ilaç vitamin kullanımı . Aşılama önerileri . Gonalf kullanımı vs vs tam 1.5 senedir tedavi görüyordum . Ekimin 10 unda son adetimi oldum ve doktora gitmicem dedim gitmedim. Ev almıştık tadilat sürecindeydi aklım sürekli oradaydı hatta olmaz diye fayans bile taşımıştım :) Ama olmuş tutmuş imkansız dediğim şey gerçek oldu ❣️Burda hep derlerdi aklımdan çıkardığım ay oldu diye çok kızardım nasıl aklından çıkarabiliyorlar olacaksa öyle de oluyor vs diye . Ama gerçekmiş kızlar stres en büyük etkenmiş bebiş olmasında. Yumurta takibi bile yapmadığım doğru düzgün ilişki bile olmadığı bu ay hamile kalmışım 🙏🏻 Allah isteyen herkese nasip etsin. Sizlerden şok dua aldım bende edicem 🥹❣️ Şuan 5+1 haftalık olarak gözüküyor bebiş ama muhtemelen geç döllenme 142 geldi veya hcg değerim ♥️