ozlem123tksz Firstmomfirstchild yok valla ben yemek yediğim için mutluyum 😂😂 çok hareket ediyorlar ya şuan bile canımı yakıyor 😂
Fmom O kadar yememe rağmen çok şükür sadece göbeğim var yani bebek :)) öyle çok şişman değilim ama eşim de bana eşlik ettiği için benim yerime o kilo aldi :D
Linda3406-06 Kbrnrkl bebek kilo alıyordur çok kilo alınca sen kilo almış oluyorsun az kilo almak daha iyi 🤗
Linda3406-06 Kbrnrkl çok güzel benim ilk gebeliğim 27 haftalığım ben 62 kiloyla hamile kaldım şuan 65 30.haftadan sonra alınıyor diorlar inşallah az alırım 😂
Miracleee Firstmomfirstchild bende şimdi post açmayı düşünüyordum. 23 haftadayim. Bu zamana kadar 3 kilo aldım ama bugün kendimi durduramıyorum ağzım boş durmadı hiç. Sürekli yiyesim var. Nasıl bir anda iştah artışı oldu anlamadım. Oğlum da aşırı hareketli bugün. Yedikçe hoşuna mı gidiyor ne 😁 inşallah kontrol edebilirim Bu durumu. Yoksa bu kısa boyumla kilo işi zor 🫡
www0756- Bende çok kilo almadım 10 kilo filan bı karnım var sadece🧿🤰ama yedim de hakkını da verdim her şeyin kisitlamadim kendimi
Kbrnrkl Linda3406-06 sağlıklı ol bebekte inşallah aynı şekilde. Sağlıkla sihhatle kucağımiza alalım. Arkalarında dönmekten yine veririz ne kadar alsakta almasakta
Hnd_01 Firstmomfirstchild benmde iştahım çok açık 🤭ogunlerimi az yiyorum hemen tıkanıyor migdem ama çabuk acikiyorum.gece yatmadan önce mutlaka Nutella ekmek yiyorum 😅34 haftadayim 2 kilo aldım daha.normalde de kilom bir değer bile oynamazdi.hep sabitti.yapi meselesi sanırım.