ebruliii96 Selam kızlar ben evlendigimden beri 2 yildir cerkezkoydeyim hic arkadasim yok oturdugum binada hep 45 yas üstu akran bulamiyorum yok mu buralarda olan ya arkadas olalim insanin sosyal cevresinin olmaması cok yıpratici gercekten
Annesininkuzusu12 ebruliii96 nerden geldin Çerkezköy’e diyesim geldi bi an 🤭 bende 7 yıldır burdayım hala kimsesiz takılıyorum tek
ebruliii96 Umut_aras devlette anil dogukan tutal a gittim Optimedde egemen aydin ikiside cok iyi anil bey ozele gecicek sanirim
Klbk16 Bende ergene velimeşedeyim aynı o şekil hiç arkadaşım yok buraya gelenler genelde memur eşi ben öyleyim yani siz 🥹
Nazann01 Smyy_346 memnunmusunuz doktorunuzdan. Ben İstanbul’da medicine hastensinde tedavi gördüm gebelik olmadı maalesef Çerkezköy’de devam etmek istiyorum ama burda pek tanıdığım olmadığı için hangi doktor iyi bilemedim
Umut_aras Birde kizlar ya sizi bulmuşken kaç haftalık gebesiniz ayrıntılı ultrasona girdinizmi fiyatlar neler özel hastanelerde
Annesininkuzusu12 Umut_aras ben 22 haftalık oldum irmette Salih beye gidiyorum arada devletten randevu bulursam oraya detaylıya giremedim ücretinide bilmiyorum
Meliha123 Umut_aras 2200 TL idi hem irmette hem optimedde ama ben girmedim ilk gebeligimde de girmemistim
Munevver0 Umut_aras Merhabalar, ben de Çerkezköy de yaşıyorum Optimed Oğuzhan İnceli’ye gidiyorum çok memnunum kendisinden. Bugün detaylı ultrason yaptırdım Optimed’de Doç. Dr. Cihan İnan’ a 2200₺ ödedim.
Umut_aras ebruliii96 bende optimedde funda hanıma godiyorum ayrintili için ayrı doktora mi gitcez doktorumuzun kendisi yapiyormu
ikiprensannesi53 ebruliii96 evet anıl Doğukan bey çok iyi birisi ben doğum yaptığımda yanımdaki hastanın sezaryenini o doktor yapmıştı onu kontrole geldiğinde davranisi muayenesi tavrı çok hoşuma gitti zaten iyi doktorlari hep özele aliyorlar devlette hep kötü doktorlara kalıyor benim doktorum benan hanımdı doğum kontrolune gidemeden yurt dışına tayin etmişler o kadar canım yandı ki bebek yuzlu bitanecik doktorumu aldılar uzaklastirdilar
Meliha123 Umut_aras hayır farklı bir doktor geliyor belirli günlerde ondan randevu alıyorsunuz. 2200 TL demişti sormuştum irmet ve optimede ama ben girmemeyi tercih ettim